warehouse

zondag 26 december
22:00 – 6:00

Westelijk Handelsterrein
Van Vollenhovenstraat 15
Rotterdam, Netherlands

VVK: http://www.PKHS.nl/kaarten

Na de explosieve verschijning van oa de Pakhuis feesten is het Westelijk Handelsterrein op 2e kerstdag weer dè plek voor de liefhebbers van de betere feesten. Op 26 december zal WAREHOUSE een ijzersterke nationale en internationale line-up serveren. Gecombineerd met de mooiste ruimte in het gebouw het perfecte recept voor één van de langste en traditioneel gezelligste nachten van het jaar.

Als main act staat niemand minder dan Agnès (aka Cavalier aka Ray Valioso) op het menu. Degene die deze man al langer volgen weten wat hij in huis heeft. Naast de waslijst met absolute top releases is hij internationaal ook geliefd om zn live en dj sets. Maar om zijn verveling verder te bestrijden houdt hij zich ook nog eens bezig als baas van het label Sthlmaudio Recordings. Met tracks van Cabanne, Ripperton, hijzelf en vele anderen worden de releases nauwlettend gevolgd door zelfs de meest kritische djs.

Maar, voor de absolute wereldtop in de house/minimal/techno scene, hoeven wij gelukkig niet altijd de grens over. Met een aantal regelrechte superhits wist Kabale und Liebe zich de afgelopen jaren tot een vaste kracht in het nationale en internationale top circuit te ontwikkelen. Bekend om zijn ijzersterke optredens, laat hij zien dat hij veel meer is dan alleen een producer. Op zijn giglist ontbreekt geen enkele van de top festivals en feesten. Hij heeft er allemaal gestaan en een blijvende indruk achter gelaten.

De rest van de line-up bestaat uit een groep zeer gedreven en getalenteerde djs. Zo is Khalil bekend als een van de grootste kenners op het gebied van diepe, funky en dansbare muziek. Ook hij heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd met meer dan 200 optredens in meer dan 10 landen.
Kadir Pelit, de man die in 2009 als een bom op de Rotterdamse dance scene verscheen was als resident van 300MPH mede verantwoordelijk voor de net zo explosieve groei van dit feest. Hij lanceerde recentelijk zijn eigen concept “Undertone”. Kadir kennende beloven dat een hoop mooie muzikale avonden te worden! Als dj is hij vooral bekend om zn energieke primetime sets, en bij WAREHOUSE kun je rekenen op een set die het de andere acts moeilijk zal maken om te overtreffen.
Na haar eerste release is het multi-talent Lilith niet meer weg te denken uit de Nederlandse scene. Naast het feit dat er heel snel alweer een aantal zeer geanticipeerde releases van haar zullen verschjnen, is zij de nieuwste resident van Studio 80 en bezig met het organiseren van een reeks nationale en internationale feesten. Altijd goed voor een geweldige partyvibe zal zij deze avond met haar set afsluiten.
Aan de andere kant van de time-table staat de inmiddels beruchte Rotterdammer, Damoon, zijn opwachting te maken. Door middel van een openings set zal hij laten horen dat hij tijdens de overdosis aan feesten die hij bezocht heeft zeker geen muzikale schade heeft opgelopen. In tegendeel, met een verzameling van liefhebbers favorites zal hij zijn openings set vol overtuiging neerzetten.

Kaarten voor deze avond zijn te bestellen via www.PKHS.nl. Kaarten zijn in de voorverkoop €12 per stuk.
Wil je zeker zijn van een kaartje? Wacht dan niet met bestellen om teleurstelling te voorkomen.