drift nye

vrijdag 31 december
0:30 – 7:00
Locatie: Kolpinghuis, Nijmegen

**NOTE: THIS PARTY IS SOLD OUT!**

Na een fantastisch 2010 met louter uitverkochtte knaledities in Doornroosje, een fantastische Walk On vierdaagseweek en een fraai Good Life festival zal het jaar geheel in stijl worden afgeklapt met een groots nieuwjaarsfeest in het Nijmeegsche Kolpinghuis. Na het Waalzinnige Nieuwjaarsfeest van vorig jaar komt Drift dit jaar keihard terug met een gruwelijke eindejaarsrave die de boeken in zal gaan onder de noemer: Drift Oud Hollandsch Nieuwjaar. Blokjes kaas en oliebollen zijn gegarandeerd. Daarnaast heeft Drift met The Advent en Steve Rachmad een uiterst ziekelijk line up geregeld. In dit bericht de belangrijkste zaken op een rij.

Line up technisch zijn er in vergelijking met vorig jaar een paar tandjes boven op geschroefd want met een kneiters dikke live set van The Advent en een moddervette dj set van Steve Rachmad staan er deze nacht twee ware technogiganten op het program. Natuurlijk is er zoals altijd ook veel ruimte voor regionaal geweld. Regelrecht vanuit de Waalstreek staan er dj sets van Ranz und Tanz, Mark Wanders en o.a Daan Anders gepland. Rotterdamse versterking is in de vorm van de Rotterdamse Triphousers Steven Pieters en Khalil. Speciale vermelding is er ook voor de stijders van Give It Dub die voor deze gelegenheid een eigen zaal hebben gekregen en de uit Engeland afkomstige Statelapse hebben uitgenodigd voor een gezonde dosis bas. Als laatste nog een speciale vermelding voor de opkomende succesformatie KuhlmanMensink. Met een release op Blabla in de pocket en een gezond aantal optredens in het vooruitzicht zullen zij deze nacht laten horen waarom zij het zoveelste Nijmeegse exportprodukt zijn. Live zoals live bedoeld is. Maak de dus borst dus maar nat!

Sfeertechnisch zal het Kolpinghuis tot een feestelijke Oud Hollandsche klaplokatie worden omgetoverd waar iedereen naar hartenlust kan dansen, struinen, chillen en genieten. Onder het mom van een tevreden roker is geen onrust stoker heeft Drift een zeer comfortabele rookruimte gereserveerd waar tevens relaxte muziek zal worden gedraaid. Al met al kan Drift stellen dat alle benodigde voorwaarden zijn geschapen om er ook dit jaar weer een waanzinnig feest van te maken. Het verheugen is inmiddels officieel begonnen en kaarten zijn dan ook verkrijgbaar op de Drift website. Gelet op de gang van zake het afgelopen jaar wil Drift iedereen adviseren om snel een kaartje te kopen. Het vorige jaar ging het namelijk ongelofelijk hard. Haal ondertussen vast de klompen uit de kast. Dit wordt weer genieten met de zachte ā€œGā€

Drift Oud-Hollandsch Nieuwjaar

Give it Techno
The Advent (live)
Steve Rachmad
Live: Kulhmannmensink (live)
Daan Anders

Give it House
Steven Pieters & Khalil
Mark Wanders
Ranz & Tanz
Ivano tetelepta

Give it Dub
Statelapse (UK)!
Spanga Batta
Beevee
Nicon
DBS

Datum: 31-12-2010
lokatie: Het Kolpinghuis (Nijmegen)
Tijd: 00.30 – 07.00
entree: 28e
tickets: www.driftomtedansen.nl