warehouse xl

 

Met weer een enorm succesvolle editie van Pakhuis achter de rug, is het op zaterdag 30 april (Koninginnedag) weer tijd voor WAREHOUSE. En wat voor één! Met grote trost presenteren wij dit keer een XL editie van formaat. Met in elke zaal een headliner waar de liefhebber stijl van achterover slaat. Techno helden Deetron en Steve Rachmad zullen beide een zaal doen schudden. En niemand minder dan Kenny Larkin zal de derde zaal overdonderen met zijn kenmerkende energieke techno sound. Een editie waar we oprecht trost op zijn!
 
 
Omdat veel mensen met Koninginnedag al vroeg zin hebben in een feestje, beginnen wij om 20:00 uur. Vanaf dat moment zullen 2 zalen worden geopend en gehost door Nino & Frankie en de het beruchte Delft-Rotterdamse dj ensemble ‘The Bodacious Few‘, bestaande uit Ludwig Von, L’Ebelle, Berg Vogelle en Obermann. 

Daarnaast wordt er voor de hongerige vroegeling verse sushi gemaakt door onze Midnight Sushi dames. Voor een schappelijke prijs kunnen de liefhebbers van dit eten hun buik rond eten.
 
Naast de internationale garde is er vanaf eigen bodem ook een heerlijke line-up samengesteld. Rotterdam zal worden vertegenwoordigd Khalil, Boris Ross, Tenpa, Dominggos, S. Elezi, Jorge Spencer, T!M en Nino & Frankie. En ook Amsterdam is sterk vertegenwoordigd met Lilith, Mirella Kroes en oud Rotterdammer Hilbert Stoon.
Kortom, het moge duidelijk zijn dat er op zaterdag 30 april een bijzondere avond en nacht te wachten staat.

Als je dit niet wilt missen. Zorg dat je op tijd je kaartje koopt, want deze zullen niet lang mee gaan.

www.WRHS.nl/tickets

In het kort

Line-up:
Kenny Larkin
Steven Rachmad
Deetron

Boris Ross
Lilith
S.Elezi
Mirella Kroes
Khalil
Nino & Frankie
Hilbert Stoon
Ludwig Von
Tenpa
Dominggos
T!M aka Frame Six
L’Ebelle
Oberman

WAREHOUSE XL
Zaterdag 30 april (Koninginnedag)
Westelijk Handelsterrein
Van Vollenhovenstraat 15, Rotterdam
Time: 20:00-06:00
Presale: €15,-


www.facebook.com presale www.partyflock.nl