djb testlab

DJB Testlab @ SAE Institute Amsterdam is het event voor dj’s en producers om de nieuwste gear en software te leren kennen door middel van master classes, workshops en testsessies. Het is hét moment voor de belangrijkste merken om persoonlijk in contact te treden met hun doelgroep. Het event vindt plaats op zondag 29 mei van 13:00 tot 19:00 en is gratis. Aanmelden kan via DJBroadcast.nl.

Lezingen en presentaties vinden plaats in verschillen de collegezalen. Hiernaast worden intieme workshops georganiseerd in de verschillende studio’s. DJB Testlab @ SAE Institute Amsterdam is meer dan droge productpresentaties, en zal door het DJBroadcast team van inhoud en schwung worden voorzien, onder meer door de betrokkenheid van vooraanstaande artiesten. Niemand minder dan Newworldaquarium zal tijdens een workshop spreken over zijn ervaringen met nieuwe en oude hardware en software met behulp van aantal pareltjes uit zijn eigen vintage collectie.

Wat kun je van het programma verwachten? SAE Institute zelf doet uiteraard een duit in het zakje met verschillende workshops (mastering basics en homestudio acoustics) en een ‘Ask the Doctor’ sessie voor al je vragen over produceren. The Future Store verzorgt een uitgebreide Apple Logic Studio workshop die zich zowel richt op het programma zelf als op integratie van de softw are in je studio. M-Works vertegenwoordigt Apogee, KRK en SM Pro Audio en bespreekt de mogelijkheden van deze apparatuur in de professionele studio in het kader van ‘horen is geloven’. Voerman voert het populaire Korg en neemt onder meer Nobody Beats the Drum mee voor een Microsampler sessie. Amptec laat zien wat de moderne dj allemaal kan met Native Instruments Traktor 2 en Sennheiser tenslotte heeft een reeks headphones meegenomen die je persoonlijk kunt testen.

DJB Testlab @ SAE Institute Amsterdam biedt plaats aan maximaal 250 personen, dus wees er snel bij en meld je gratis aan voor toegang op DJBroadcast.nl/testlab.
Datum: zondag 29 mei, 13:00 – 19:00
Locatie: SAE Institute Amsterdam, Johan van Hasseltweg 31 Amsterdam
Entree: gratis

www.djbroadcast.nl/testlab
www.amsterdam.sae.edu
www.blueprintmedia.nl