ade: doorhaalchinees

Crackhouse presents “DE DOORHAALCHINEES”

vrijdag 21 oktober
time: 20.00 – 07.00
location: Pand 14
entree: 12€ { https://brp.timoco.eu/ } UITVERKOCHT /// SOLD OUT

Het Collect-Ief Deruyter (San Soda & Gratts) / Aron Friedman / Brent Roozendaal / Carlos Valdes / Steven Pieters & Khalil / Tommy Kornuijt & Tom Liem / Ferdi Blankena & Sense Unique / Gohan & Raoul Santos / Jean Pierre Enfant

20.00 – 23.00
Hot Mama Hot Guerilla Restaurant & Poezie For Dinner
music by Gohan & Raoul Santos
entree: 25€ { diner + party / https://brp.timoco.eu/ } UITVERKOCHT /// SOLD OUT

////////////////////////////////////////////////////////////////

Waarde Crackhousers,

Na een lange radiostilte heeft Crackhouse een nieuwe happening voor jullie in petto tijdens het ADE. Op vrijdag 21 oktober kunnen wij eindelijk weer eens los in de beruchte doorhaalchinees (Pand 14) naast de IKEA in Amsterdam Zuid-Oost. En wie zich Animal Crackers of Iedereen Is Jarig nog kan heugen, weet wat dat betekent!

Onder de veelzeggende naam De Doorhaalchinees breken wij niet alleen een lans voor wakker China, maar ook voor onze lokale helden. Naast Belgische helden Collectief De Ruijter dan ook louter Nederlandse dj’s, die wij door dik en dun supporten om hun eigengereide muzieksmaak en hun ongekend dj-talent: Gohan en Raoul Santos uit Utrecht, Steven Pieters en Khalil uit Rotterdam, Ferdi Blankena en Sense Unique uit Deventer en van Amsterdamse bodem Tommy Kornuijt, Tom Liem en Jean Pierre Enfant. Om nog maar te zwijgen van onszelf – jullie bloedeigen Crackhouse ABC.

En voor wie De Doorhaalchinees in Zuid-Oost nog niet kende: het is een oud Chinees restaurant dat volgens boze tongen als dekmantel voor een illegaal gokhuis fungeerde. In de korte tijd van het bestaan van dit schimmige etablissement heeft de Amsterdamse vastgoedmaffia er ongetwijfeld een hoop geld witgewassen. Middels een draaiende vloer kon je als gast genieten van de gehele skyline van Zuid-Oost (van de IKEA tot aan de La Place). Inmiddels wordt het pand al een aantal jaar bewoond door een stel creatieven, die het nu hebben omgedoopt tot Pand 14, een nieuwe Amsterdamse broedplaats. Als ode aan het roemruchte verleden van de tent geven wij De Doorhaalchinees.

Om de uniekheid van dit alles te onderstrepen, hebben wij Hotmamahot en Poëzie For Dinner (spreek uit: pussy for dinner!) uitgenodigd. In de vroege avond geven zij met een Oosters getint guerilladiner en dito poëzievoordrachten het startschot voor een onvergetelijke avond, die tot maar liefst zeven uur ‘s morgens doorgaat!

Kaarten voor zowel het feest als het guerilladiner met poëzie gaan vanaf vandaag in de verkoop. Aanmeldingen op Facebook lopen storm en toegang is beperkt, dus wacht niet te lang! Een gewaarschuwd Crackhouser telt voor twee.

X
Crackhouse ABC
Aron, Brent & Carlos