warehouse iffr afterparty


Met een waanzinnig PKHS NYE nog vers in het geheugen, is het weer tijd je te verheugen op het volgende feest! Veel film- en cultuurliefhebbers kijken elk jaar weer uit naar het begin van het nieuwe jaar. Op de laatste zaterdag van het ‘IFFR’, 4 februari 2012, is het zover. Met trots kondigen wij een extra grote editie van WAREHOUSE aan, met een line-up die het internationale karakter van het festival eer aan doet.
 
Op de inmiddels bekende locatie, het Westelijk Handelsterrein, zal WAREHOUSE de stad een line-up bieden die op landelijk niveau mee kan. Eerdere bezoekers weten waar de organisatie voor staat; sfeer, goed geluid en muziek voor de echte fan. Verwacht een flinke dosis energieke House, Tech-House en Techno.
Met niemand minder dan o.a. Kerri Chandler (USA), Jimpster (UK) en Jerome Sydendam (USA). Maar ook geliefde locals zoals Lilith, Steve Mensink, Steven Pieters, Khalil, Boris Ross en vele andere helden.


Earlybirds nu verkrijgbaar
Voor de vroege vogels is er een speciale Early Bird actie. Voor slechts € 14,- heb je nu al een ticket in de pocket. Let op, er zijn slechts een beperkt aantal van deze tickets verkrijgbaar. De eerste kaarten werden al direct na bekendmaking verkocht, dus wacht niet te lang! De Early Bird tickets zijn verkrijgbaar via www.WRHS.nl/tickets

Triphouse Rotterdam 001 vinyl release party
It’s all about the music! Vandaar dat het nieuwe Label Triphouse Rotterdam van de gelegenheid gebruik maakt en WAREHOUSE aangrijpt als release party voor de EP van het elektronische wonder Frits Wentink. Triphouse Rotterdam is een creatief collectief van liefhebbers van kwalitatieve elektronische dancemuziek en aanverwante culturele verschijnselen. Naast organisatoren, dj’s, kunstenaars, producers en zelfs een winkel, hebben zij nu ook hun eerste EP release op vinyl! Ter ere hiervan hosten de heren zelf een zaal met onder andere een live set van Steve Mensink zelf. Lees meer over het nieuw opgerichte label en het collectief op www.triphouserotterdam.nl en www.triphouserotterdam.nl/label

PKHS Residents Bonus area
Het Westelijk Handelsterrein is dankzij de opkomst van de Pakhuis evenementen in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest geliefde uitgaanslocaties van Rotterdam. Met haar prachtige monumentale pakhuizen, verbonden door een grote en ruime middenstraat, is elk evenement weer een doolhof van muziek, mensen, stijlen en gezelligheid. Allemaal met aandacht voor kwaliteit, toegankelijkheid en originaliteit. Omdat dit concept nooit was geworden tot wat het is, zonder haar resident organisaties en hun frontmannen en vrouwen, heeft deze editie van WAREHOUSE een zaal die geheel aan hun gewijd wordt. Pakhuis NYE gemist, of vind je de komende editie (31 maart) nog te ver? Pak dan op 4 februari je kans en zoek deze zaal op!

Tickets
– Early Birds: € 14,-
– Normale vvk: € 18,-

Kortom, het moge duidelijk zijn dat er op zaterdag 4 februari een bijzondere avond en nacht te wachten staat.

Als je dit niet wilt missen. Zorg dat je op tijd je kaartje koopt, want ervaring leert dat PKHS feesten van te voren uitverkopen.


 In het kort:

WAREHOUSE – Unofficial IFFR Afterparty
Zaterdag 4 februari 2012
22:00  – 06:00 uur
Westelijk Handelsterrein
Van Vollenhovenstraat 15, Rotterdam


 Line-up
 
House Area:
Kerri Chandler
Jimpster
Boris Ross
Lilith
 
Techhouse Area:
Jerome Sydenham 
Lilith
Anthoni Logos 
 
Trip001 Release Area:
Steven Pieters
Khalil
Steve Mensink
 
PKHS-residents Bonus room:
Klankarbeit
Nino & Frankie
Damoon
Taylan Alan
 


 
Win kaarten voor de LTJ Bukem special in Bird!
 
 
Maandag 27 januari 2002 staat bij veel film- en muziekfans in het geheugen gegrift. Het Internationaal Filmfestival was in volle gang en na de laatste film dromden de liefhebbers rijen dik samen bij Off_Corso voor een show van drum & bass-legendes LTJ Bukem & MC Conrad. Eén van de meest legendarische afterparties van het filmfestival was een feit. Tien lange jaren zijn voorbijgegaan en de tijd is rijp om deze avond eens dunnetjes over te doen.
 
Op 26 januari 2012 brengt BIRD daarom in samenwerking met LBC en Subtronics de ultieme hommage aan de legendarische maandagavond.
 
Datum: donderdag 26 januari 2012
Locatie: BIRD, Raampoortstraat 26
Tickets: early bird € 12,- / deur € 15,-
Info & presale:
 
Prijsvraag:
Wanneer is de volgende editie van PKHS?
Mail je antwoord naar info@pkhs.nl en maak kans op 2 vrijkaarten voor LTJ Bukem in bird!