drift festival

Aanstaande zaterdag is het weer zover! Drift festival keer terug met een spectaculaire dag die jullie niet mogen missen. Hieronder de laatste info die wij van de Drift crew doorkregen! Check ook vooral de sets van Triphouse Rotterdam crew members Taylan Alan, Raoul Santos en Gohan.

Drift:

Na 5 maanden keihard werken staat Drift in de startblokken voor een grandioze festival dag. De kaartverkoop loopt als een trein en op alle gebieden is er een tandje bovenop gedaan. Niets staat een mega succesvolle derde editie dan ook nog in de weg. Met nog drie dagen te gaan is het de hoogste tijd voor een laatste nieuwsupdate.

Lees meer…

 

 

Muziek

Een grootse line up in een intieme setting dat is waar Drift voor staat. Industriële techno in de rauwe setting van de Vasim klinkt machinaal, puur en gaat door merg en been. Met Speedy J, O/V/R, ROD en bijzondere live acts in de vorm van Claro Intelecto en Brendon Moeller zal het lastig worden om naar de wc te gaan. In de buitentent is er kwaliteitshouse met Space Dimension Controller, San Soda en natuurlijk de bijzondere afsluitende house set van Robert Hood. Hieronder alle tijden netjes voor je op een rij.

Drift Dicht

Drift biedt meer dan louter muziek en tracht een totaal beleving neer te zetten. Onder de noemer Drift Dicht wordt er een prikkelend cultureel programma verzorgd waarbij participeren en ervaren hand in hand gaan. Last van geestdrift, een jeukende portemonnee of behoefte aan rijmelarij? Wend je dan tot de Cultuurbazaar, de Bekèncaravan of een van de andere creatieve initiatieven.

100 % overkapping

Cultureel erfgoed “De Vasim” biedt de ideale inspirerende ambiance en met twee volmaakte area’s houden we het intiem. Om het zekere van het onzekere te nemen is er gezorgd voor 100% overkapping. Weer of geen weer. Broeien wordt het dus sowieso.

Eten, pinnen, kluisjes en meer

Culinair gezien kunnen de smaakpupillen danig worden beproefd. Eetcafé ”De Plak” heeft een uitgebreid assortiment aan biologische lekkernijen samengesteld. Natuurlijk zijn er kluisjes, kan er worden gepind en zijn er ook sigaretten (beperkt) verkrijgbaar.

Nachtdrift

Na het festival gaat het feest tot 6 uur in den morgen door in Doornroosje. In de grote zaal krijgen de mannen van ESHU de hele avond ‘carte blanche’. Als gast hebben zij Jeroen Search uitgenodigd voor een dikke compromisloze live set. In de kleine zaal wordt het Belgisch Exotisch genieten met de warme dynamische klanken van Collectief De Ruijter. De Deventerse Ronnie Baxter verzorgd een stijlvolle opening.

Tickets

De ticket verkoop loopt hard en het wordt dus weer een volle bak. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar op www.driftfestival.nl. Er wordt een beperkt aantal kaarten achtergehouden aan de deur.

Conclusie

Drift heeft er alles aan gedaan om er zaterdag een regelrechte top editie van te maken. Nu is de zet aan jullie om deze dag te verzilveren! Trek dus je fijnste dansschoenen aan, stap met het juiste feestbeen uit bed en neem je aller liefste vriendjes en vriendinnetjes mee. En vergeet niet. Feesten is een werkwoord. Sfeer maak je zelf!