wave festival

zaterdag 4 augustus 2012
11:00 tot 23:00
Paviljoen ´t Twiske Noorderlaaik 8 1511 BX Oostzaan

Silent Servant (live) / Soundstream / Ion Ludwig (live) / ESHU
Carlos Valdes / Brent Roozendaal / Tom Liem & Jean Pierre Enfant / Tommy Kornuijt / Jaime Frias / Ferdi Blankena & Sense Unique

▬▬▬ Tickets ▬▬▬
€18,50 – CLICK HERE FOR TICKETS

BREAKFAST CLUB & LET slaan op zaterdag 4 augustus de handen ineen en brengen met WAVE een fris en intiem festival waarbij goede muziek, een loepzuiver geluidssysteem en een heleboel lieve mensen die samen komen aan de wateren van het prachtige Twiske de basis vormen voor een heerlijke dag. Kaarten zijn voor 18,50 euro verkrijgbaar en het aantal is beperkt.

datum: zaterdag 4 augustus 2012
tijd: 11.00 tot 23.00 uur
locatie: Paviljoen ’t Twiske
info: www.wavefestival.nl

▬▬▬ ▬▬▬ ▬▬▬ ▬▬▬ ▬▬▬ ▬▬▬ ▬▬▬ ▬▬▬

Meer info:

Op zaterdag 4 augustus organiseren The Breakfast Club en Les Enfants Terribles de eerste editie van Wave festival bij Paviljoen ’t Twiske. Een intiem feest waar naast de BFC en LET residents Silent Servant (live), Soundstream, Ion Ludwig (live), ESHU, Carlos Valdes en Ferdi Blankena & Sense Unique hun geluidsgolven door de lucht komen verspreiden. Door maar vooral ook vóór liefhebbers.

Silent Servant (US) is als lid van het Sandwell District label een naam die synoniem staat aan eigentijdse kwaliteits-Techno, een kwalificatie waar de jongens van ESHU trouwens ook een goede gooi naar doen. Een speciale b2b van Jean Pierre Enfant en Tom Liem maakt – aangevuld met sets van Carlos Valdes en Jaime Frias – de Techno stage overcompleet.

Soundstream (DE), ook wel bekend als Soundhack of zelfs als de helft van het duo Smith’n’Hack, voorziet de House stage van een gezonde dosis met disco doorspekte feestmuziek. Tel hier de op Zip’s leest gestoelde liveset van Ion Luwdig, de zomerse b2b van Ferdi Blankena & Sense Unique, de ons aller bekende Tommy Kornuijt en natuurlijk Drift vedette Brent Roozendaal en je hebt een ‘party like there’s no tomorrow’ garantie van heb ik jou daar.

Stel je voor, je reist af naar een natuurgebied vlak buiten Amsterdam om daar buiten in de zon – een dag lang – het leven te vieren in het gezelschap van maximaal negenhonderdnegenennegentig gelijkgestemden. Op deze prachtige locatie aan het water garandeert bovenstaande muzikale Tour de Force, voorzien van een kwalitatief geluidssysteem, een hedonistische dansmanifestatie pur sang. Zeg nou zelf, veel meer heb je toch niet nodig?

Vanaf Amsterdam CS:
Pak bus 392 richting Zaandam station en stap uit bij de halte Kunstgreep in Oostzaan.

Vervolgens is het ongeveer 15 minuten lopen naar het Paviljoen.

Met de fiets is het van Amsterdam CS 35 minuten fietsen, inclusief de pont naar NDSM. We zetten een fietsroute uit!