solar weekender

Dit jaar staan er weer een groot aantal acts uit de Triphouse Rotterdam stal te shinen op Solar! Komt dus allen naar de Sober x Eigenwijs stage!!

8e editie
3 + 4 + 5 augustus
Tijd camping: vrijdag 3 augustus 11:02 – maandag 6 augustus 11:57
Tijd festival: zaterdag + zondag 11:01 – 22:59 uur
De Maasplassen, Roermond
Nederland

Solar is hét creatieve crossoverfestival waar muziek en andere kunstvormen samenkomen. Solar = vakantie. Beleef het maximale vakantiegevoel en ga mee op de ontdekkingsreis die Solar Weekend heet. Je kunt tijdens Solar Weekend twee volle dagen en prachtnachten genieten van een brede muzikale programmering.

Solar Weekend heeft acht muziekareas met house, techno, electro, dubstep, live electronics, minimal, en zelfs IDM, hiphop, funk, soul, disco en pop! Maar het festival is zoveel meer dan dat…

Solar = creatief. Je bent wat je maakt is het credo. Zonder Solartiesten geen Solar. Het festival is veel meer dan muziek alleen. Creactiviteit vind je op het hele festivalterrein. Samen met de bezoekers wordt er gebouwd, gekliederd, geschilderd en gefeest!

Solar Weekend borrelt over van de creactiviteiten. Overal om je heen wordt gecreëerd. Meer dan 200 kunstenaars en andere creatieven uit binnen- en buitenland laten hun gedachten de vrije loop op het festivalterrein en bouwen samen aan het dorp dat Solar heet. Schilderen, skatedemo’s, vj-workshops, breakdance, hiphopkaraoke, theater, open podia, luchtgitaarwedstrijden, yoga, graffiti-kunstwerken en meer!

CLICK HERE FOR MORE INFO