pakhuis festival

PKHS presenteert volledig programma Pakhuis Festival 13 oktober

Het zal de meesten niet ontgaan zijn; de aankomende editie van Rotterdam’s indoor Dance Festival (met art & food) begon aardig vorm te krijgen. PKHS brengt dancegenres bij elkaar. Je kunt techhouse en techno, house, soul, funk, R&B, electro en andere stijlen verwachten.
Met liefde is samen met de gast organisaties gezocht naar de perfecte mix van stijlen en artiesten. Hieronder kun je lezen of dat gelukt is.

Triphouse Rotterdam
Met gepaste trots kondigen wij aan dat een van de grootste inspiratiebronnen is gestrikt voor een set in de Triphouse Rotterdam zaal. Dimitri Kneppers is een levende legende in het Nederlandse houseparty circuit en heeft met zijn onnavolgbare platenkeuze en mixstijl de standaard gezet voor een complete generatie dj’s.
Naast hem staan een aantal van die door hem geïnspireerde jongens. Lees hier een stukje over hem van onze eigen Steven Pieters. Hij en Khalil zijn natuurlijk onmisbaar voor Triphouse Rotterdam en ontbreken niet. Maar ook Martinos Tsavidis, die zijn Pakhuis debuut maakt, zal in deze zaal te horen zijn.
En voor de vaste bezoekers van PKHS evenementen zal het geen verrassing zijn. Onze Amsterdamse resident Lilith komt weer een heerlijke afsluitset doen.

SESSIONS, Sober & Eigenwijs
Ook SESSIONS, Sober & Eigenwijs hebben hun headliner binnen. Makam zal met een liveset zeker een van de muzikale hoogtepunten van de avond verzorgen. Hij zal worden bijgestaan door Tenpa, Ben Fresh, Timeaux, Nico Murse, Eelco Dane en Erik de Boer. Voor meer info en de complete bio van Makam ga je natuurlijk naar zijn artistpage!

Strange Fruit & Boogie Friday
Ook Strange Fruit en Boogie Friday hosten samen een area. Zoals jullie gewend zijn van deze heren kun je rekenen op een brede selectie beats, hip hop, soul, funk en meer. Vanuit de eigen stal zullen Thelonious, Lucky Dubz, Ray Escobar en Th’Acquisition worden bijgestaan door een hele speciale gastheer: de multi-getalenteerde Rotterdamse hip-hopper GMB. Check hier zijn indrukwekkende clip van de track ‘Mr Entity’.
Als hoofd act brengen de gastheren Simbad over uit Londen. Deze gewilde beatmaker is verantwoordelijk voor ruim 300 producties in 10 jaar en gaat laten horen waarom hij bekend staat als een man van alle stijlen.
Check deze heerlijke set die hij gemaakt heeft voor Fact Magazine.

Undertone area bekend
De ‘End of Summer’ special van Undertone was er een voor de geschiedenisboeken. Hun Pakhuis Festival zaal zal daar niet voor onder te doen; Met als headliner Daso (live) zeker iets om naar uit te kijken. Check zijn artist page voor een van zijn vele werken.
Speciale gast is ditmaal, als slotartiest, Camiel Daamen. Een echte producer in hart en nieren, dus verwacht ook van hem een volledige liveset van formaat.
Je kan, zoals altijd, rekenen op een heerlijke set van Kadir Pelit, die de main act zal inleiden. Vóór hem maakt Rotterdams party icoon Damoon zijn opwachting. Zijn talenten gaan perfect samen met een hoogstaande en fijne openings set voor deze avond. Kortom, genoeg voor de liefhebber!

Main hall by M.A.V.V.
Het team van de Maatschappij Voor Volksgeluk verzorgt dit keer een extra’tje in de grote hal van het Westelijk Handelsterrein. Onder begeleiding van de grooves van Nino & Frankie en nieuwkomer Moody Mehran en andere ‘BAR frequenten’, zullen zij de hal onveilig maken met interactief entertainment. Zorg dat je schoon ondergoed mee neemt!

Het ‘All-You-Can-Eat’ diner
Bij Pakhuis Festival is er altijd gelegenheid om met de DJ’s, crew en vrienden te eten. Maak het jezelf gemakkelijk, voor €6,- extra, met het ‘All-You-Can-Eat’ biologisch diner, dat op verzoek van ons publiek voortaan iets later wordt geserveerd: 20u00 tot 22u30.
De ideale start van een avond met je vrienden en vriendinnen.

Uitgebreide info vind je op: www.PKHS.nl

Pakhuis houdt de prijzen binnen de perken:
– Super Earlybird tickets nacht vanaf 22:00: € 13,50 (€ 21,50 inc diner) UITVERKOCHT!
– Very Earlybird tickets nacht vanaf 22:00: € 15,50 (€ 21,50 inc diner) UITVERKOCHT!
– Regular Earlybird tickets nacht vanaf 22:00: € 17,50 (€ 23,50 inc diner) UITVERKOCHT!
– Normal tickets nacht vanaf 22:00: € 19,50 (€ 25,50 inc diner)

Direct bestellen? Voorverkoop via: www.PKHS.nl/tickets

In het kort:

PKHS presents: Pakhuis Festival
Zaterdag 13 Oktober 2012
Westelijk Handelsterrein
Van Vollenhovenstraat 15, Rotterdam
20:00 – 06:00

Line-up:

Triphouse Rotterdam
Dimitri Kneppers
Steven Pieters
Khalil
Lilith
Martinos Tsavidis
VJ: Steginga Visuals

SESSIONS x EIGENWIJS
Makam (live)
Nico Murse
Erik de Boer
Eelco Dane
Timeaux
Ben Fresh
Tenpa
Visuals by Sober

Boogie Friday vs Strange Fruit
Simbad (UK)
Ray Escobar
Th’Acquisition
Lucky Dubz
Thelonious
Host: GMB

Undertone
Daso live (Berlijn)
Kadir Pelit
Camiel Daamen
Damoon

Main Hall by MAVV
Nino & Frankie
Moody Mehran
De Dupe
And more!