sunday groove

SUNDAY GROOVE
zondag 2 september
13:00 – 04:00
Vanzz, Amsterdam
Check the event on Facebook here

Een plek waar muziekliefhebbers bij elkaar kunnen komen, van de muziek kunnen genieten en vooral veel lol kunnen maken. En dat allemaal in een unieke setting bij een nog onontdekte locatie met een groot terras aan het water, net buiten het centrum van Amsterdam.

Onze artiesten zullen extra lange sets krijgen zodat ze lekker hun gang kunnen gaan en echt kunnen gaan spelen. Zoals het hoort! Vanzelf sprekend zijn alle faciliteiten goed geregeld en staat er goed geluid, want in onze ogen hoeven jullie je maar om 1 ding druk te maken en dat is: GENIETEN! De laatste week van de vakantie + nieuwe locatie + nieuw concept = 15 hours of pure love!

With love, Enrique’s Groove


hard copy (hand made) pre sale tickets only, check below for info

MUZIKAAL PROGRAMMA

Wij hebben artiesten uitgenodigd die je zonder twijfel mee zullen gaan nemen op een muzikale reis door alle contreien van de elektronische muziek en waaruit deze muziek is ontstaan. En dat alles met een flinke dosis groove.

Overdag beginnen we lekker langzaam, precies zoals je mag verwachten op een zondagmiddag. In de avond hervatten we de reis en zal een muzikale climax het eindstation zijn.

Diegene die hiervoor gaan zorgen zijn:

STEVE RACHMAD
Speciaal voor deze mooie dag zal hij een disco/houseset gaan draaien. Met meer dan 20 jaar liefde voor disco, soul en funk, kan dat niet anders dan iets heel bijzonders worden!

FRED P aka Black Jazz Consortium
Deze New Yorker weet als geen ander hoe hij zijn liefde voor muziek kan vertalen naar weergaloze dj-sets en gruwelijke releases. Fred P in een setting als deze wil je niet missen.

IRON CURTIS
Met een heel dik album op Mirau en andere releases op labels als JackOff en Retreat bleef het voor ons een grote verrassing waarom hij nog nooit eerder in Nederland heeft gedraaid, maar gelukkig komt daar nu verandering in. Iets waar wij heel erg naar uit kijken!

DWIG (Die Wiese Im Garten)
Soms hoor je iemand draaien op een festival of feest in het buitenland en denk je bij jezelf; die moet ik naar Nederland halen. Nou dat is precies wat er hier is gebeurd. Na een te dikke set op de Tanzwiese (Fusion Festival) staat hij hier gewoon op de eerste editie van Sunday Groove.

STEVEN PIETERS & KHALIL
Amsterdam kan niet zonder liefde uit Rotterdam en deze twee frontmannen van het Triphouse collectief kunnen dan ook niet ontbreken. Quality tunes gegarandeerd!

ENRIQUE’S GROOVE
Als host van Sunday Groove kan hij natuurlijk niet ontbreken. Zoals gewoonlijk zal hij de eerste uurtjes voor zijn rekening nemen en deze editie op gepaste wijze in te luiden.

KAARTVERKOOP

Er zullen maar 200 DAY&NIGHT(13.00 – 04.00 uur) kaarten in de verkoop gaan voor 20 euro per stuk. Deze hard copy only kaarten zijn beschikbaar bij conceptstore
IT’S A SHOP aan de Jan Evertsenstraat 106 (Amsterdam West)

Openingstijden:
Di-Za 11.00 – 17.00

En bij RUSH HOUR record store aan de Spuistraat 98

Openingstijden:
Zo-Ma 12.00 – 18.00
Di-Wo 11.00 – 19.00
Do 11.00 – 21.00
Vr-Za 11.00 – 19.00

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om via de bovenstaande weg kaarten te kopen dan kun je ook een mail sturen naar: kaarten@sundaygroovefestival.nl. Wij sturen dan per post de kaart(en) naar je op!

SLECHT WEER

We gaan er niet van uit, maar het zou zo maar kunnen dat het weer niet mee zit.

No worries. Mocht het er naar uit zien dat het slecht weer wordt dan overdekken we het gehele terras met een grote overkapping met open zijkanten zodat het toch lijkt alsof je buiten bent, alleen sta je lekker droog!

BEREIKBAARHEID

De locatie is zowel met de fiets als met het OV goed bereikbaar. Mocht je met de auto willen komen dan is daar genoeg parkeerruimte voor.

HULP

Hulp kunnen we altijd gebruiken. Denk jij een goede bijdrage te kunnen leveren in bijvoorbeeld mee te helpen op en of af te bouwen, of heb jij een andere manier waarop jij ons mee denkt te kunnen helpen mail dan naar:

info@sundaygroovefestival.nl

TOT SLOT

Houdt deze pagina goed in de gaten voor verdere informatie , maar neem alvast de 2de en 3de van september vrij, want dit gaat iets heel bijzonders worden!