bodycode

Carlos Valdes brengt jonge honden en gevestigde namen samen onder één dak. Veertien uur lang kwaliteit tijdens B O D Y C O D E.

Wars van concessies, non-conformistisch en vooral gericht op datgene waar het écht om moet gaan tijdens een onvervalste rave. Dat brengt B O D Y C O D E je op zaterdag 17 november. House en techno in twee zalen, Funktion One geluid en een fijne mix van jonge honden en gevestigde namen worden die avond, nacht en ook de dag erop samengebracht. Carlos Valdes laat zijn geesteskind het levenslicht zien in Barkode, de nieuwe hotspot van het Amsterdamse nachtleven.

Wie los wil in Amsterdam heeft keuze te over. Illegale raves, goed georganiseerde sporadische feesten en natuurlijk het clubcircuit. Ieder concept binnen deze drie peilers kent weer zijn eigen verhaal en zeker ook zijn eigen plussen en minnen. Carlos Valdes, een van de iconen uit de scene, kiest met B O D Y C O D E voor het beste uit de mix van deze drie facetten. Met een tijdsduur van veertien uur ervaart het feest in alles de sfeer van een illegale rave. Het bijzonder kwalitatieve geluidssysteem en alle andere faciliteiten van de locatie geven het feest het hoogwaardige gevoel. De crux zit ‘m in deze combinatie.

B O D Y C O D E is, wat de naam al zegt, niets meer dan dansen, genieten, los. Volg je hart en laat je gaan, terwijl de vibe van
B O D Y C O D E en alles er omheen je vangt. We brengen je dit alles én deze artiesten voor tien euro aan de deur.

Jaime Frias (The Breakfast Club)
Jean Pierre Enfant (Les Enfants Terribles, Trouw)
Paul Cairo (Chateau Techno, Don’t Touch The Artist)
Robin Kampschoer LIVE (Studio Soulrock)
Sandrien & Carlos Valdes (Studio Soulrock)
Viktor Palmer (LET #5)

Brent Roozendaal (The Breakfast Club)
Elias Mazian (Barre Tijden)
Tommy Kornuijt (The Breakfast Club)
Steven Pieters (Triphouse Rotterdam)
Khalil (Triphouse Rotterdam)

Nog een keer alles op een rij:

zaterdag 17 november
B O D Y C O D E
Barkode, Wagenstraat 3-7 in Amsterdam
Van 23.00 tot 13.00u (open einde)
Entreeprijs: 10 euro aan de deur (doorsale only)
Meer info: www.soulrock.net
Facebook