arnouls listige birthday


Line-up:
ArtXpress (SKUG)
Gilly Wilde (Brandend Zand)
Jessin Neijts (Club Listig, Gedonder)
Tim van Pelt (Club Listig, Gedonder)
Steven Pieters (Triphouse Rotterdam, Soulrock)
Khalil (Triphouse Rotterdam, Squz)
Nino & Frankie (Your World)


Deze week is het tijd voor Arnouls Listige Birthday Party!
Deze week staat de Catwalk in het kader van één van de vaste krachten achter de donderdagavond; Arnoul. Hij was zo vriendelijk om zijn verjaardag aan ons te lenen. Deze gebruiken wij graag als kutsmoes om al vóór het weekend begint je feestquota voor het weekend vast flink op te krikken.

Het kleine leger DJs dat voor deze speciale avond verzameld is bestaat uit de volgende bonte mix artiesten:

Gilly Wilde & ArtXpress
Deze twee DJs vallen beide op vanwege hun enthousiasme, motivatie en uitstraling. Zo stond Gilly vorig jaar nog in de eindefinale van de Bootleg DJ contest, waarin zij veel indruk gemaakt heeft. Arthur (ArtXpress) is een van de jonge organisatoren achter het nieuwe concept SKUG.

Jessin Neijts & Tim van Pelt
De meeste donderdagavond bezoekers zullen de naam Jessin vaker tegenkomen dan ze lief is. Samen met oa Arnoul probeert hij de donderdagavond in Rotterdam weer leven (en kwaliteit) in te blazen.
Hij draait samen met Tim, wie in zijn ogen een van de grootste talenten van deze regio is.

Steven Pieters & Khalil
Het was niet lang geleden toen deze twee heren nog trots deze titel droegen. Tegenwoordig worden zijn meer ingedeeld bij de grote kenners en actieve artiesten en organisatoren van deze hoek van de dancewereld. Hun sound is uniek. Er zijn maar weinig mensen die niet op hun platen los swingen.

Nino & Frankie
Deze twee Rotterdamse DJs staan bekend om hun afwisselende mix van electro-disco en minimal met een vleuge techno. Zij hebben dit jaar al op vele YourWorld evenementen gestaan en nu is het hun beurt om de Catwalk op z’n kop te zetten.

The Minimammals
Het begon ooit als vrije tijd bezigheid, maar de eerste gig in Apeldoorn was al gelijk de doorslag om het professioneler aan te pakken. Na onder andere Club zonder Concessies en Bootleg, maken zij nu hun debuut in de Catwalk.


We verloten een aantal gastenlijstplekken, wil je hier aan mee doen, stuur dan een mailtje naar jessin@catwalkclub.eu en leg kort uit waarom jij op de gastenlijst thuis hoort.