alexi delano & tony rohr

Alexi Delano en Tony Rohr in Catwalk Rotterdam
Komkommertijd? Crisis? op 15 augustus as, draaien twee grote New Yorkse namen Alexi Delano en Tony Rohr aan het Weena in de Rotterdamse club de Catwalk. Natuurlijk bekend van meerdere Awakenings optredens en de legendarische Clink label night van Ruis op 5 december 2008 in Poema, Utrecht.In een intieme setting zullen de twee in een combinatie van een live- en dj set de club op zijn kop zetten.

Alexi Delano
Met meer dan 20 jaar ervaring staat Alexi te boek als de perfectionistische creator van de ultieme mix tussen melodieuze minimal en donkere techno.
Op dit moment is hij o.a. gelinked aan het Plus label waarvan ieder project erg succesvol is.
Hij treedt constant op in clubs rond de hele wereld, zoals Fabric in Londen, Carnival in Medelling, voor Monza op Ibiza én op Awakenings waar hij al twee keer samen met Tony Rohr een magische set weggaf.

Tony Rohr
Tony heeft een veelzijdige carriere opgebouwd met dank aan zijn innovatieve muzikale ideeen. Ook als producer zoekt hij altijd een vernieuwende, orginele sound die altijd dansvloervriendelijk zijn en die zorgen voor een vette dynamische techno sound.

Deze ideeen vertaalt hij door naar zijn optredens waarmee hij succes had op Berghain, Tresor, Chris Lieblings spinclub en Fuse en heeft hij geproduceerd voor labels als Cocoon, Plus 8, Drumcode, Datapunk, Weave, Podium en Frankie Records.
Deze dj’s draaien normaal alleen op de allergrootste feesten met minimaal €40 entree. Deze keer draaien ze in de intieme setting van de Catwalk voor maar € 10!
Ze staan bekend om hun energieke sets en kunnen de boel compleet op zijn kop zetten!