brandend zand festival III

Brandend Zand Festival (Steven P’s 26th B-day Bash)

De godzilla onder de strandfeesten keert aanstaande vrijdag terug naar het Zwarte Pad van Scheveningen! Na twee legendarische edities in 2006 en 2008, feesten waar velen nog met warme gevoelens aan terugdenken, worden ook dit jaar alle zeilen bijgezet om er een onvergetelijke dag van te maken. De Triphouse Rotterdam crew is al weken in voorbereiding voor dit festijn en kosten nog moeite zullen gespaard worden voor de totstandkoming van deze tsunami van gezelligheid. Samen met jullie maken we er een dag van waar we met z’n allen de komende natte en koude Hollandse winter nog op kunnen teren. Hieronder een beknopt overzicht van hetgeen de bezoekers kunnen verwachten:

De nieuwe hotspot van Scheveningen, de Karavaan Beachclub (gelegen aan het notoire Zwarte Pad), zal voor de gelegenheid worden omgebouwd tot een oase vol vertier voor iedereen die houdt van kwalitatieve elektronische dansmuziek. Maar liefst vierenzestig dj’s en twee mc’s zullen verdeeld over twee podia zestien uur lang acte de présence geven. Uit heel Nederland zijn discjockeys uitgenodigd om een bijdrage te komen leveren. Het resultaat is een dwarsdoorsnede van de Nederlandse tech-house, deephouse, minimal en disco scene waar menig liefhebber spontaan van gaat watertanden. Daarnaast maken een aantal internationale gasten hun opwachting dus maak je borst maar alvast nat! De verschillende tag-teams hebben allemaal een slot van 60 minuten gekregen om back 2 back te draaien, de favoriete platen van de dj’s zullen dus in een razendsnel tempo de revue passeren.

Dankzij de hulp van sponsors en vrijwilligers en de belangeloze medewerking van alle artiesten is de toegang volledig gratis. Alle muziek zal tevens door Triphouse Rotterdam worden opgenomen, zodat iedereen er later nog eens van kan nagenieten. Nu hopen dat de weergoden ons zegenen met een lekker zonnetje, mocht dat niet zo zijn hebben we in ieder geval een tent gehuurd waardoor ongeveer 1000 bezoekers overdekt kunnen feesten.

Zet dus bij vrijdag 24 juli een groot kruis in je agenda, want dit zou best wel eens het strandfeest van het jaar kunnen worden!

Check voor de volledige line up de BZF trailer op Youtube, met dank aan onze vrienden van het ‘cut&plak’ vj collectief:

Brandend Zand Festival
Vrijdag 24 juli 2009
Karavaan Beachclub
Zwarte Pad, Scheveningen Noorderstrand
12:00 – 04:00
Gratis entree

www.triphouserotterdam.nl
www.karavaan.eu
www.myspace.com/stevenpieters

Extra info:

Onze Duitse vriend S-Max (Boogizm) maakt komend weekend samen met ons een mini tour.

23-7 Gedonder @ Catwalk, Rotterdam

24-7 Brandend Zand Festival @ Karavaan, Scheveningen
25-7 Eigenwijs @ Bootleg DJ Cafe, Rotterdam
26-7 Illegal Rave @ Secret Location, Amsterdam (mail ons voor info)

www.myspace.com/smaxfromboogizm