watt basement

TRIPHOUSE ROTTERDAM PRESENTS STUDIO SOULROCK

Na een geslaagde aftrap in april met speciale gast Motor City Drum Ensemble keert de Triphouse Rotterdam crew in juni terug naar de basement met een showcase van het Studio Soulrock boekingskantoor. Zoals bij alle Triphouse Rotterdam feesten draait ook deze avond om artiesten die zich bevinden in de frontlinie van deze nieuwe house sound.

Barabara Preisinger uit Berlijn staat bekend om haar fenomenale dj sets (ze stond o.a. op de buhne van de Tresor, DEMF en Sonar) en runt al vanaf 1999 samen met Pole het toonaangevende Scape label. Hierop zijn releases verschenen van artiesten zoals Deadbeat, Jan Jellinek, Portable en Frivolous. Daarnaast is ze actief in Berlijn als promoter waar ze samen met de uit Detroit afkomstige Daniel Bell regelmatig feesten geeft.

Daarnaast zal de uit Wurzberg (Zuid Duitsland) afkomstige Baaz komen optreden. Hij maakte in korte tijd naam voor zichzelf door een aantal zeer sterke releases op labels als Sthlm Audio, Deep Vibes en Elevate. Tevens brengt hij binnenkort een EP uit op een van onze favoriete labels Quintessentials. Zijn produkties kenmerken zich door hun zwarte soulvolle geluid en het verbaasde ons niks dat hij Theo Parrish en Moodymann onder zijn grootste inspiratie bronnen schaart. Het belooft veel goeds in ieder geval.

Daarnaast zullen Triphouse Rotterdam crew members Steven P, Khalil en Jessin Neijts de honeurs waarnemen. Verwacht dus een flinke dosis psychedelische dansvloer muziek van de bovenste plank. Tot bam!

Watt Basement
Entree E 8,-
23:00 – 05:00
http://www.triphouse-rotterdam.hyves.nl
http://www.myspace.com/barbarapreisinger
http://www.myspace.com/baazswc