spring break

Triphouse Rotterdam Presents; Spring Break

Triphouse Rotterdam Presents – ‘Spring Break’

Zondag 31 mei 2009

Strandclub de Karavaan
Zwarte Pad, Scheveningen

SCHEVENINGEN – De zomer komt er aan!

Haal je teenslippers en zonnebril maar uit de mottenballen, want aanstaande zondag (1e Pinksterdag) geeft de Triphouse Rotterdam crew een spetterend strandfeest op de nieuwe hotspot van het Scheveningse Zwarte Pad; ‘de Karavaan‘. Deze strandtent is al jaren een begrip in Scheveningen en omstreken maar heeft dit seizoen met een splinternieuw paviljoen en een uitgebreide dance programmering een nieuwe koers ingezet.

Speciale gasten zijn de heren die verantwoordelijk zijn voor de notoire Steam Beach feesten. Beide organisaties zijn al meerdere malen aanstichters geweest van dampende strand party’s, denk bijvoorbeeld aan het Brandend Zand Festival en de Steam Beach feesten waar de afgelopen zomers duizenden bezoekers op af kwamen. Ook dit keer staat er een nietsontziend muzikaal spektakel op het programma. Maar liefst 14 uur lang zullen de dj’s en band het beste op het gebied van minimal, deephouse en techno uit het gloednieuwe soundsystem laten schallen.

Achter de knoppen staat het Haagse enfant terrible Sander Baan (Phonocult), meesters van de hypnotische groove Makcim en EL-P (Minimal Eindhoven de gekste) en Triphousers Steven P en Jessin Neijts (Triphouse Rotterdam). De band Dzônk zal aan het begin van de avond een live show weggeven. Dit vierkoppige ensemble speelt een volledig geimproviseerde bombastische mix van house, techno en drum ‘n bass en laat dansvloeren door heel het land in shock achter.
Aangezien iedereen lekker vrij is op maandag en het weerbericht er goed uit ziet (22 graden en zonnig!) belooft het een mooie kick-off van het zomer seizoen te worden. De entree is geheel gratis en we hebben een nachtvergunning, dit betekent dat wij met z’n allen tot in de vroege uurtjes doorgaan. Tot bamm!

Line-up:
Sander Baan
(Steam Beach)
EL-P (Steam Beach)
Makcim (Steam Beach)
Steven P (Triphouse,Soulrock)
Jessin Neijts (Triphouse/HiFi)
Dzônk

Tijd:
15:00 – 05:00

Entree:
GRATIS!

Meer informatie vind je op:
Steam Beach Hyve
Strandclub de Karavaan
Triphouse Hyve
Of Partyflock