recordstoreday 2013

Wij vieren Record Store Day 2013 met een korting van 20% op alle platen!

Record Store Day vindt plaats op de derde zaterdag in april (20e) en is de dag voor platenwinkels, muziekliefhebbers en artiesten om de kunst van muziek, de schoonheid van vinyl en de charme van de platenzaak te vieren.


Dit soort gezelligheid ga je echt niet vinden op Beatport

Alleen in de onafhankelijke platenwinkel zijn er op deze dag zeer exclusieve vinyl releases te vinden. Ook betuigen veel muzikanten hun steun aan de platenzaak door er instore optredens te geven, te signeren en het personeel een handje te helpen. Zo wil Record Store Day de beleving terugbrengen bij degenen die zijn vergeten hoe het is om een platenzaak te bezoeken en de beleving versterken bij de vaste klanten.

Record Store Day heeft zes jaar geleden voor het eerst plaats gevonden in Amerika. Deze dag werd geopend door Metallica en gevierd in 700 onafhankelijke platenzaken. In 2010 is het concept overgewaaid naar honderden platenzaken in Japan, Australië en Europa. De officiële Record Store Day ambassadeur van 2013 is Jack White.

Tijdens Recordstore Day 2013 zal er een speciaal programma zijn in de Triphouse Rotterdam winkel met diverse dj’s die komen optreden. Tevens zal er deze dag een korting van 20% gelden op de verkoop van alle vinyl. Jullie zijn dus allemaal van harte welkom om langs te komen op zaterdag 20 april tussen 12:00 en 24:00. Kom dus lekker onder het genot van een hapje, drankje, live muziek en goed gezelschap genieten van al het moois dat de traditionele platenzaak je te bieden heeft!

Aansluitend vind het volgende event plaats in de Triphouse Rotterdam store:

The Beatmakers Union #6 x ANUS Records x TRIPHOUSE Rotterdam

Live Beatmaking | Wheel of Genres | DJs | Record Store Day 2013

All electronic music producers all welcome to bring their laptop and join in the action!

The Experiment Edition explores new directions. It revolves around a “Wheel of Fortune” that randomly spits out Genres, which will guide the producers within this challenge and potentially create new inspirations and experimental explorations.

The Experiment is a concept provided by ANUS Records from Rotterdam/Dresden. It is designed to break up old ways and evoke fresh ideas by throwing you into the Deep End!

We are very fortunate to be able to throw this event at the Triphouse Rotterdam. The Location is perfect for an evening of fresh sounds as it is a creative hotspot/record store. There is always something good brewing over there!

DJ’s ANUS Records crew (room 1)
18:00 – 20:15 Compliment
20:45 – 22:00 Subsequent
22:30 – end Panda Lassow

TBMU & THE EXPERIMENT Live Beatmaking (room 2)
19:00 – 20:15 Introduction and Beatmaking 1st round
20:15 – 20:45 Live listening session 1st round
20:45 – 21:00 Break
21:00 – 22:00 Beatmaking 2nd round
22:00 – 22:30 Live listening session 2nd round

The Beatmakers Union