360 degrees: hunee

(Sorry Dutch only) – Vrijdag 17 mei haalt Guido van Dieren (360 Degrees, All Eyes On) wederom een gruwelijke dj naar de Maasstad. Dit soort initiatieven juichen wij van harte toe, daarom willen we jullie graag attenderen op het volgende event:

Rotterdam – 360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden. Na een aantal meer dan succesvolle edities met onder andere Osunlade en Floating Points en Theo Parrish is het op vrijdag 17 mei 2013 de beurt aan Hunee om zijn Rotterdamse debuut te verzilveren. Pre sale kaarten kun je bestellen via deze link!

Hunee, een muziekliefhebber pur sang, groeide op in een anonieme en grijze stad in Duitsland. Muziek en met name Rap en Soul waren een vlucht uit de saaiheid van zijn omgeving. Net als voor velen anderen waren hiphop en soul echter slechts een muzikaal startpunt. Tegenwoordig eet Hunee Disco als ontbijt, Jackin House als lunch en alles wat nog meer Soulfull is als dinner en toetje. Naast zijn Dj sets waarin Hunee het publiek alle hoeken van de dansvloer laat zien staat hij ook als producer zijn mannetje en bracht hij zijn muziek uit op gerenommerde labels zoals Feel Music en het Nederlandse Rush Hour.

Wederom heeft 360 Degrees het voor elkaar gekregen om een Dj uit te nodigen die het ambacht van Dj-en hoog in het vaandal heeft staan. Naast Hunee zal 360 Degrees Resident Dj Thelonious de zaal opwarmen met een set die ergens tussen Afro Beat, Jazz en Chicago House laveert

De afgelopen 360 Degrees Edities waren druk. Kom dus vroeg om er zeker van te zijn dat je je plekje op de dansvloer bemachtigd en bring je dansschoen en je disco blouse mee.

Wanneer: vrijdag 17 mei 2013 (23.00 – 5:00 uur)
Waar: BIRD, Raampoortstraat 26, Rotterdam
Toegang: € 10,- ( 7 Euro Early Bird)
Meer info en tickets: www.bird-rotterdam.nl