360 degrees: rahaan

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden. Na een aantal meer dan succesvolle edities met onder andere Osunlade en Floating Points, Theo Parrish is het op vrijdag 19 juli 2013 de beurt aan Rahaan.

Disco-legende Rahaan voorziet de underground al twintig jaar van zijn eigen disco edits en sensationele DJ-sets. Als tiener in de jaren tachtig raakte Rahaan betrokken bij de toen nog piepjonge housescene van Chicago. In de jaren negentig bouwde hij zijn reputatie uit tot koning van de deep disco en boogie. In 2000 begon Rahaan met het produceren van zijn eigen muziek, werd hij gecontracteerd door Fourplay Records en nam hij een aanvang met het veroveren van de wereld.

En dat is gelukt! Niet alleen discokenners houden van Rahaan, zijn DJ-sets worden geroemd door allerlei muziekliefhebbers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Genoeg redenen Thelonious om Rahaan voor de tweede keer naar BIRD te halen. Music lovers rejoice!

Wanneer: vrijdag 19 juli 2013 (23:00 – 5:00 uur)
Waar: BIRD, Raampoortstraat 26, Rotterdam
Toegang: € 10,- (Early Birds € 8,-)
Meer info en tickets: www.bird-rotterdam.nl

BUY YOUR PRE SALE TICKETS HERE