aan! première

Een film over het nachtleven van Rotterdam.

Het is voor de Rotterdammer geen nieuws: de uitgaansscene ligt er al jaren op zijn gat. Toch is er licht in de duisternis: zo nu en dan schieten er opeens frisse initiatieven uit de grond die het in deze barre tijden opmerkelijk goed doen. Zo verhuisde BAR van een piepklein kroegje op de Kruiskade naar het Schieblock en weten steeds meer mensen de weg naar club Perron te vinden. René van Zundert – bekend van de gabberdocu ‘Hard voor de Hal’ – laat in zijn nieuwe docu ‘AAN!’ zien hoe creatieve geesten op zoek gaan naar de mogelijkheden die er nog wél zijn.. De ziel is terug: er mag weer gefeest worden!

Deze film van René van Zundert gaat in première tijdens het See Me Hear Me festival.

PREMIERE CLICK HERE
AFTERPARTY CLICK HERE

AAN! The official premiere
A Documentary celebrating the nightlife of Rotterdam. This new doc of Rene van Zundert, known from ‘Hard voor de Hal’, has his premiere at the See Me Hear Me Festival. This documentary shows that there is something happening in the dance scene of Rotterdam. After a period of decline in the scene it shows that there are people trying to make a difference…

Starring: Aziz Yagoub (Perron), Jetti & Kris (BAR), Dirk Schmidt (Housekamer), David Vunk (Moustache) and Steven & Khalil (Triphouse)

Curious?! See it on the 8th of November at the See Me Hear Me festival.