pakhuis nye festival

PKHS presents: Westelijk Handelsterrein NYE 2013-2014

Het prachtige Westelijk Handelsterrein is op 31 december weer de ideale spot om het nieuwe jaar in te luiden. Met 10 zalen, evenzoveel muziekstijlen, goede sfeer en een vrachtlading muzikaal talent, is dit voor iedereen een avond om naar uit te kijken.

De organisatie van PKHS is na een korte afwezigheid blij om het publiek weer te voorzien van alle mogelijke muziek waar we van houden. Van deep- & techhouse tot ‘jazz dance’, 80’s & 90’s, hiphop en meer! Allemaal met liefde geserveerd door jong en oud talent.

Na het bizarre succes van de afgelopen 2 jaarwisselingen, werken wij ook dit jaar weer met kaartprijzen die oplopen. Wees slim en koop op tijd je kaartje.

Om de snelle beslissers, grootste fans en liefhebbers tegemoet te komen zijn de kaarten goedkoper naarmate je vroeger bestelt. De eerste kaarten waren slechts €15,- !

Aanvullende info is de komende tijd te vinden op:www.PKHS.nl

De website wordt weer het middelpunt van alle communicatie: acties voor gratis kaarten, nieuws van collega-/bevriende organisaties, dagelijks muziektips, uitgaanstips, documentaires en ander dance/uitgaan/cultuur gerelateerd nieuws. Genoeg reden om niet alleen voor het kopen van kaartjes de site te bezoeken.

Houd de website daarom in de gaten voor updates over de line-up en meer NYE extra’s!

PKHS staat voor teamwork

Werken met vrienden is wat Pakhuis tot een succes maakt! Daarom is ook deze NYE nacht weer een samenwerking van organisaties met vele verschillende stijlen, met een gedeelde liefde voor goede muziek. Elke partner host een eigen zaal. Er is muzikale input van Triphouse Rwina System, Give Soul,  Boogie Friday, Midlight, Bootsy Paul, DJ Tin Tin & André Dadi, Dansbar Clup, JUKE-BOX en vele anderen. Samen staan zij garant voor een nachtje heerlijke house, 80’s-90’s, classics, soul, funk, R&B, electro en meer!

Triphouse Rwina System

Rwina? Vrij vertaald uit het Arabisch: “Een escalerende situatie van chaos.” Een die je aan het zweten maakt in totale verwarring! Maak je borst nat voor de noordelijke Sahara’s meest populaire DJ boyband, de ‘Triphouse Rwina System’. Samen zullen zij een muzikale oase van geluk creëren en je bent uitgenodigd om hier naartoe mee te vliegen op hun magisch tapijt. Lanceer je tropische dancemoves tijdens hun explosieve back 2 back extravaganza, Zij bombarderen de dansvloer met de beste underground House, Disco, Acid en Garage. Het leven is goed in de woestijn!

Bootsy Paul & Isaac Haze

Zoals elk jaar kun je rekenen op Hitspecialist Bootsy Paul. Dit jaar wordt hij vergezeld door de mysterieuze muziek freak Isaac Haze. Zijn ware identiteit heeft veel speculatie gegenereerd. Zijn muzikale keuzes des te meer genot. Deze twee heren staan gezamenlijk, met hun ruim 35 jaar aan ervaring, garant voor een geweldige mix tracks uit de jaren ’80, ’90 en het begin van deze eeuw. Wees gewaarschuwd, je zult al je favorieten voorbij horen komen en nieuwe opdoen!

Tin Tin & André Dadi Special

André Dadi is een leve legende in het Rotterdamse DJ circuit, hij was degene die de eerste funk, boogie, disco, soul, swingbeat en prille hip-hop platen draaide in de Full Moon (de beroemde en beruchte discotheek op de ‘s Gravendijkwal). Na al deze jaren is hij nog altijd actief als stuwende kracht achter feesten zoals HipHip en Funk Me.

TinTin was de eerste die in 1986 muziek van Art Blakey, Willis Jackson of Bunky Green speelde op de allereerste jazz-dance party in Rotterdam. Hij speelde later in alle grotere clubs en discotheken, waaronder RoXY, Paradiso en Nighttown.

Deze avond is een bijzondere gelegenheid voor elke liefhebber. Maar liefst zes uur lang delen deze heren hun fantastische muziek kennis en collectie met je!

Dansbar Clup

Oprichtster Manon Lit, Alias Non de Jus, heeft twee belangrijke partners meegenomen. Didier, die velen nog wel kennen van vorig jaar. Toen zette hij de hele tent op z’n kop met zijn opzwepende Tech-House set. Het was gillen en springen! Verder zul je David Fiegel, alias Q, ontmoeten! Q houdt er niet van om een kant te kiezen. Hij doorbreekt roezen; daar waar je verwacht dat het laag gaat, gaat het hoog en vice versa. Afgelopen twee jaar heeft hij samen met Bob Albers op vele plekken gedraaid en hadden een eigen feest “Hoog-Laag”.

Non de Jus kennen jullie van haar swingende sets, melodisch, warm en afwisselend. Zij zal jullie verrassen met haar sound!

Boogie Friday

Deze heren staan buiten de Pakhuis Festivals bekend om hun eigen avonden door heel Nederland, met als gemene deler; de liefde voor muziek. Gerespecteerd om hun originele en hoogstaande boekingen en gewaardeerd om hun eigen muzikale kennis. Deze keer zullen zij een speciale showcase van ‘The FREQUENCY’ presenteren. Ook hier zal een enorme hoeveelheid funk, soul en R&B het onmogelijk maken om stil te blijven staan.

Give Soul

Deze jonge organisatie veroverde in de afgelopen twee jaar met ruim 30 uitverkochte parties Rotterdam en ver daar buiten. Met een succesvol debut tijdens de laatste Queensnight was gelijk duidelijk dat dit collectief fanatieke en getalenteerde artiesten en kunstenaars hier is om te blijven.

Deze editie brengen zij een van hun meest opmerkelijke concepten mee; Glow in the Dark!

De zaal zal omgetoverd worden tot een prachtige mengelmoes van licht effecten, kleuren en sfeervol decor. Je weet niet wat je ziet!

Midlight Crew

Deze crew van veelzijdige artiesten staat bekend om het omtoveren van ruimtes naar eigenzinnige creaties van beeld en licht. Aangevuld met warme ‘quality underground’ muziek kun je bij hun zaal rekenen op een verheffende sfeer. En vanaf nu is er ook een eigen vinyl label aan hun activiteiten toegevoegd!

JUKE-BOX

Een van de jongste clubavonden in Rotterdam die zich richt op ‘quality house’ music. De oprichter Moody Mehran is in korte tijd een van de opvallendste figuren in het nachtleven geworden. Je herkent hem aan zijn eigenwijze stijl, altijd brede lach en ongeremd fanatisme voor House en Disco klappers.

Samen met Martinos Tsavidis is hij bezig hun nieuwe duo-act op de kaart te zetten. Van Martinos kun je de meest verfijnde en mooie Tech- en Deephouse platen verwachten. Door deze perfect passende aanvulling op elkaar is dit een absolute aanrader.

Midnight Restaurant

Omdat NYE iets extra feestelijks heeft is er weer een speciaal Midnight Restaurant. Hier kan iedereen zich te goed kunnen doen aan een heerlijke snack. Een goed feest doorsta je het best met een tevreden maag. En ook hier wordt met liefde geserveerd.

 De prijzen worden, zoals altijd bij PKHS, binnen de perken gehouden:

– Trap 1 tickets nacht vanaf 22:00: € 15,-

– Trap 2 tickets nacht vanaf 22:00: € 20,-

– Trap 3 tickets nacht vanaf 22:00: € 25,-

– Etc…

Let op: De kaarten zullen, net als vorige jaren, zeer ruim van tevoren uitverkopen.

Direct bestellen? Voorverkoop via: www.PKHS.nl/tickets

www.facebook.com    www.PKHS.nl   www.twitter.com

In het kort:

Pakhuis presents: Westelijk Handelsterrein NYE

Dinsdag 31 December 2013

Westelijk Handelsterrein

Van Vollenhovenstraat 15, Rotterdam

22:00 – 06:00

Voorverkoop via:

www.PKHS.nl/tickets

Line-up:

Main Hall (80s-90s-00s)

Bootsy Paul

Isaac Haze

Boogie Friday (Soul, Funk, R&B, HipHop)

Damoon

Ray Escobar

Slick

Roger Brouwn

‘The FREQUENCY’ showcase

MC Shai Shardjoe

MC Sevdaliza

Triphouse Rwina System (House, Deephouse)

Steven Pieters

Khalil

Taylan Alan

Rocky

Tenpa

Wessel Heij

VJ: Steginga Visuals

Give Soul (Techhouse, Techno)

Prunk

Karim Soliman

Beau Zwart

Wouter S.

André Dadi & Tin Tin special (Jazz Dance)

Tin Tin

André Dadi

Midlight (House, Electro)

Mark du Mosch (3u set)

Gustav Goodstuff

Dickie Rosewater

Mangroove

Dansbar Clup (Quality Eclectic)

Non de Jus

Q

Didier

JUKE-BOX

Moody Mehran

Martinos Tsavidis