toffler: khalil & steven

Khalil & Steven Pieters (Triphouse Rotterdam) ‘All Night Long’ at TOFFLER

Zaterdag 11 januari komen de front mannen van het Triphouse Rotterdam collectief naar de tunnel voor een extra lange marathon set! Deze draaitafeltovenaars en party animals pur sang kwamen elkaar vlak na de millenniumwisseling tegen in het Rotterdamse nachtleven en maken sindsdien samen dansvloeren onveilig met hun opzwepende en hypnotiserende mix van deephouse, funky disco grooves, UK bass en Detroit techno. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot vaste waarden in het Nederlandse underground houseparty circuit en treden ze ieder weekend op in clubs en festivals in binnen- en buitenland.

Steven Pieters and Khalil ::: Pakhuis ::: October 13th 2012 from Grooveline on Vimeo.

Daarnaast runnen ze Triphouse Rotterdam, een collectief met een eigen platenwinkel, label, evenementenorganisatie en radioshow waarmee ze een belangrijke rol spelen in het cultiveren van de underground house cultuur in onze stad. Tevens werken ze in de studio aan hun eigen tracks die uitkomen op labels zoals Kindisch, Get Physical en Wolfskuil Ltd.

Bekijk hier een filmpje van Khalil en Steven in actie in Turijn, waar ze een plein met 40.000 Italianen op hun kop zetten!

Kom een hele avond en nacht genieten van de heren van Triphouse op zaterdag 11 januari tijdens TOFFLER PRESENTS KHALIL & STEVEN PIETERS | ALL NIGHT LONG!

TICKETS ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

€ 10,- // door

INFO ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Open 23:00 – 06:00

TOFFLER
http://www.toffler.nl/
Weena Zuid 33
Rotterdam