now here / nowhere

Speciale Witte Donderdag/Goede Vrijdag All-nighter at Catwalk, Rotterdam

Het nieuwste concept van Rotterdam. Zoals de naam doet vermoeden weet je maar nooit waar dit concept de kop zal opsteken. Met de eerste editie in de Catwalk is het op donderdag 1 april eindelijk raak! En dat is maar goed ook, want de dag erna is Goede Vrijdag. Een heerlijke vrije dag en dus ideaal om de avond ervoor volledig te misbruiken.

NOW HERE/NOWHERE heeft voor deze Witte Donderdag een mooie line up samengesteld, met oa een aantal van de Rotterdamse DJ’s die lekker bezig zijn, met zowel draaien als organiseren, en waar ongetwijfeld de komende tijd nog veel van gehoord en gezien gaat worden.

De uit Eindhoven afkomstige Makcim is de enige geimporteerde act, maar zeker de moeite waard om te komen beluisteren. Bekend als DJ van oa “Minimal Eindhoven”, de legendarische “Steam Beach” feesten en producer van releases op Remote Area. De Catwalk is bij uitstek een club waar de sound van Makcim volledig tot zijn recht komt.

Makcim @ Vrijbuiters go Berlin Underground Festival 2009

Makcim @ Vrijbuiters go Berlin Underground Festival 2009 by earthbookings

Van het opkomende Rotterdamse label “Tuneskin” staan de gebroeders Jeng Do en Libra op de line up. Los van elkaar draaien zij steevast sets die een lust voor het oor zijn. Dit keer doen zij een speciale back2back set die ongetwijfeld een flinke indruk zal achterlaten!
Na een aantal oorstrelende demo’s en sets in de Catwalk de afgelopen maanden komt Libra nu met zijn Maart mix: Estrella. Luister hier waartoe deze man in staat is!

Libra – Estrella (March 2010) by Libration

En dan, na een tijdje te zijn weggeweest, eindelijk weer terug achter de decks in de Catwalk, het produceer en DJ talent Mesquitas. Van deze producer en DJ staan dit jaar veel kwaliteitsreleases op stapel, die uiteraard ook in zijn sets zijn terug te horen.
Mesquitas @ Soundcloud:

December 2009 Radio Insomnia Mix by Mesquitas

Veel talent aanwezig dus op 1 april, en we zijn er dan ook nog niet!

De mateloos funky mannen van Eigenwijs, Julio en Ben Fresh, doen een van hun back2back sets. Bekenden van elke liefhebber van de dansbaarste vormen van House en daarom uitermate geschikt om deze avond te openen.

En tot slot, Nick de Morsain, de man achter Hard 4 Weinig en Phunk Division, zal zijn tunes door de tunnel heen jagen.Op het moment een van de snelst opkomende organisatoren, die hiermee Rotterdam trakteert op een zeldzame dosis orginele kwaliteitsboekingen.

Nick de Morsain @ Soundcloud:

Nick de Morsain – Phunk Division invites Aril Brikha – Catwalk 20-02-2010 by Nick de Morsain

Vergeet dus niet je dansschoenen aan te doen, want dit wordt een lang avondje grooven!!
Entree is slechts 5 euro aan de deur die om 23:00 uur open gaat. We gaan door tot maar liefst 06:00 uur!

Tot donderdag 1 april! … No jokes!

NOW HERE/NOWHERE
Donderdag 1 april
Catwalk, Weena Zuid 33, Rotterdam
23:00 – 06:00
Tickets: E 5,- @ door, no presale

Line-up:
Makcim (Remote Area)
Julio & Ben Fresh (Eigenwijs)
Jeng Do & Libra (Tuneskin.eu)
Mesquitas (Fassade Records)
Nick de Morsain (Phunk Division)