disco dolly all nighter

Zaterdag 8 februari draaien Khalil en Steven een allnighter in het versgeopende Disco Dolly te Amsterdam. Bekijk het event op Facebook hier.

Het concept is simpel van Dolly’s Huiskamerset.

DJ’s worden uitgenodigd om de hele avond te komen draaien en te doen alsof ze thuis zijn. Negeer het feit dat je in een club staat maar draai alles wat je thuis ook zou draaien. Dat is de boodschap. Crossover met koffie en koekjes erbij.

Veelal gerenomeerde house en/of techno Dj’s die eindelijk ook eens hun oude hiphop of funk platen uit de kast kunnen halen.

Vanacht zijn Steven Pieters en Khalil bij Dolly op visite. Deze mannen zijn de oprichters van Triphouse Rotterdam. Een onafhankelijk groepje creatievelingen met allemaal dezelfde liefde voor underground house muziek. Eigen platenzaak, organiseren van feesten / festivals en ga zo maar door. Ze zijn vooral degene die in de dagen dat het Rotterdamse nachtleven in zwaar weer zat stug zijn doorgegaan met de muziek waar zij zo van houden. Een hele brede basis en daarbij een goeie smaak zal er voor zorgen dat Dolly een nu al legendarische huiskamerset voorgeschoteld krijgt.

Tot slot nog een huishoudelijke mededeling:

entree tot 00.00 is gratis, daarna € 5,-