cursus ‘draaien met vinyl’

Speciaal voor alle aspirant DJ’s die graag de basistechnieken van het draaien met vinyl uitgelegd willen krijgen en de DJ’s met wat meer ervaring die hun technieken willen bijschaven, organiseert Triphouse Rotterdam deze serie cursusavonden. Zowel interessant voor de beginner als voor de DJ die al ervaring heeft met draaitafels, Traktor en/of CD spelers. In een klein groepje worden alle functies van een Technics draaitafel en DJ mixer onder de loep genomen en de basistechnieken van het mixen stap voor stap besproken. Alle deelnemers krijgen ruimschoots de gelegenheid om onder begeleiding samen te oefenen op een DJ set en elkaar tips geven. Kortom een leuke en leerzame avond met als doel jou op weg te helpen als platendraaier. Na afloop drinken we samen een drankje.

Vorige maand zijn we begonnen met een beginnersgroep en deze maand starten we vanwege het grote animo nog twee nieuwe groepen. Deelnemers kunnen meedoen aan de volgende workshops:

1) Beginners: starten vanaf de basis
2) Gevorderden: bijschaven en verbeteren van je technieken
3) Kleine groep: 3 ipv 6 deelnemers, dus langer oefenen

De cursussen vinden plaats op de volgende data:

Maandag 3 Maart (19:00 – 22:00): Beginners
Dinsdag 4 Maart (19:00 – 22:00): Gevorderden
Donderdag 6 Maart (19:00 – 22:00): Kleine groep
Maandag 10 Maart (19:00 – 22:00): Beginners
Dinsdag 11 Maart (19:00 – 22:00): Gevorderden
Woensdag 13 Maart (19:00 – 22:00): Kleine groep

Check het event op Facebook voor een actueel overzicht van de beschikbaarheid

De kosten voor deelname bedragen 10 euro per persoon voor de beginners en gevorderden cursus en 20 euro per persoon voor de kleine groep. Je kunt je inschrijven door je contactgegevens (naam, tel nr) te mailen naar: ‘steven@triphouserotterdam.nl’. Geef daarbij ook duidelijk aan in welke groep en dag je ingedeeld wilt worden.