10 years have a nice day

Have a Nice Day Festival viert 5 juli haar 10 jarig bestaan

Op zaterdag 5 juli viert Have A Nice Day Festival haar tien jarig jubileum in openluchttheater ’De Maat’ te Eibergen. Op een flink aantal podia en met een scala aan creatieve uitingen belooft het deze keer extra bijzondere te worden. Want voor de tiende keer staat Eibergen een hele dag lang in het teken van diepe bassen, groovende beats en duizenden lachende gezichten. De organisatie is vastberaden en zet alles in het werk om alle voorgaande edities te doen overtreffen.

Om het typische Have A Nice Day gevoel beter te begrijpen gaat men terug naar de zomer van 2005. Een aantal uit de regio afkomstige vrienden die allen waren uitgewaaierd over het land, bedachten een ambitieus plan om het allereerste alternatieve dance festival van de Achterhoek te organiseren. De wondere wereld van house en techno was hier nog nauwelijks door gedrongen. Gesterkt door de idyllische setting van het openluchttheater in Eibergen en met veel kunst en vliegwerk kwam de eerste editie tot stand. Het bleek een goede formule, het festival werd een grandioos succes en de toon was gezet.

In de jaren die volgden groeit HAND, van een uit de hand gelopen hobby project uit tot een volwassen festival waar jaarlijks duizenden mensen op af komen. Organisator Brent Roozendaal vertelt; ‘Het was de bedoeling om een feest te geven voor onze vrienden. Deze vrienden namen vervolgens hun vrienden mee, en zij weer hun vrienden. Op die manier groeide het festival in tien jaar tijd uit tot datgene wat het nu is. Tegenwoordig is Have A Nice Day voor velen een van de absolute hoogtepunten van de zomer en komen bezoekers van uit hele land naar Eibergen toe. Ondanks het formaat van 4000 bezoekers, is het ons gelukt om het kenmerkende HAND gevoel te behouden. Naast een mooi muzikaal programma vol internationale smaakmakers wordt vooral ook het fijne publiek en de gezellige ontspannen sfeer geroemd. De peilers die we vanaf de eerste dag hadden zijn nog steeds de kern van het festival en daar komen de mensen ieder jaar voor terug.’

Voor deze speciale gelegenheid heeft de organisatie een ludieke actie opgezet. Want wie jarig is, trakteert! Bezoekers krijgen een flinke korting wanneer ze samen met hun vriendengroep (minimaal 10 personen) een HANDLANGERS GROEPSTICKET aanschaffen. Als kers op de verjaardagstaart wint de vriendengroep die de meeste tickets koopt een exclusieve show van het ‘Have A Nice Day Drive-Inn Disco Team’. Kortom een legendarische fuif voor jou en je vrienden, inclusief dj’s, lasershow, opblaas krokodillen en gratis drankjes op een locatie naar keuze. Deze fraaie actie start op woensdag 5 maart om 10.00 uur en loopt vierentwintig uur door of zolang de voorraad strekt. Wil je werkelijk kans maken op deze waanzinnige prijs? Zorg dan dat je er op tijd bij bent!

10 YEARS – HAVE A NICE DAY FESTIVAL
Datum: 5 juli 2014
Plaats: Openluchttheater ‘De Maat’ Eibergen
Tijd: 12.00 – 00.00
Info: www.haveanicedayfestival.nl / http://www.facebook.com/haveanicedayfestival

Start kaartverkoop woensdag 5 maart, 10.00 uur
HANDLANGERS GROEPSTICKET: €25,-ex fee (vanaf 10 tickets)
Grootste groep wint een exclusief bezoek van de HAND Drive-Inn Disco Show
Reguliere kaarten: €29 ex fee