deaf anniversary

Om de 10e editie van het Dutch Electronic Art Festival (DEAF) eens even goed te vieren zal er in Het Nieuwe Instituut te Rotterdam een anniversary party plaatsvinden op de laatste festivaldag van DEAF 2014. Deze imposante locatie leent zich bij uitstek voor een mix van up front elektronische muziek en lichtinstallaties en tijdens deze party zullen meerdere ruimtes van deze locatie gebruikt worden waar je normaal gesproken niet zo snel zult komen als nachtelijke bezoeker.

DEAF2014 BIENNALE THE PROGRESS TRAP from DEAF2014 on Vimeo.

Een greep uit het programma:

Serge (Clone, NL)
Oprichter en eigenaar van het Clone Imperium draait overal ter wereld. Het Clone label is zo onderhand synoniem geworden aan hoge kwaliteit electronische muziek, evenals de DJ sets van Serge.

Orgue Electronique (Creme Org, NL)
De live sets van Orgue Electronique zijn altijd ‘echt’ live, in tegenstelling tot de overdaad aan muzikanten die vanachter een laptop een live setje afdraaien. Dat kost wat meer moeite maar dan heb je ook wat: een groot arsenaal aan analoge instrumenten zijn het decor van de altijd zeer gedreven sets van deze grootmeester.

(Licht)kunstenaars Co2Ro, David Louf en Joris Strijbos zullen de hele ruimte ‘verlichten’ op hun eigenzinnige wijze. Verwacht een enorme hoeveelheid beamers, analoge projectoren en installaties die het canvas zullen schilderen van een nacht die op zijn minst een glimlach op je mond zal toveren als je zondag’s wakker wordt.

Don’t miss! Deze avond maakt deel uit van het Dutch Electronic Art Festival dat plaats vindt van 21 t/m 24 mei 2014 (expositie t/m 9 juni 2014) – zie www.deaf.nl

DEAF ANNIVERSARY PARTY
24 mei 2014
21:00 – 05:00
EUR 10 door, EUR 10 VVK
Het Nieuwe Instituut | Museumpark 25 | Rotterdam

SERGE (CLONE)
ORGUE ELECTRONIQUE (CLONE, CREME ORG) LIVE
MR PAULI (VIEWLEXX) LIVE
ALKALOID (ANTILOUNGE) LIVE
SEUTEK (MOUSTACHE RECORDS)
THE INFAMOUS MUDCLUB

Analoge visuals door Co2Ro, David Louf en Joris Strijbos

Performance & Augmented Reality Installation:
OPTICAL MACHINES (SHIFT)
PIPS:LAB – POTATOR LIVE JAM

BUY TICKETS HERE