triphouse at smkmrkt

Vinyl hunters uit Nijmegen en omstreken opgelet: wij komen met een mobiele platenkraam vol Oud-Hollandsche dijenkletsers naar Smaakmarkt! Aanstaande donderdag, vrijdag en zaterdag kunnen jullie bij ons in de kratten komen graven en naast een flinke stash zwart goud nemen we ook een selectie t-shirts en andere kleding mee van merken uit de Rotterdamse underground scene. Hoort en zegt het voort!

Over smaak valt wél te twisten

Tijdens het Hemelvaart weekend, van donderdag 29 mei tot en met 1 juni, valt over smaak wél te twisten op de eerste editie van Smaakmarkt dat zal worden georganiseerd op het buitenterrein van Cultuurspinnerij de Vasim te Nijmegen. Een veelvoud aan originele marktkramen, mobiele keukens en andere kleine ondernemingen komen samen binnen de inspirerende contouren van het industriële erfgoed. Met een wel uitgekiend aanbod aan originele producten, lekker eten en een uitgebreid muzikaal programma staat Smaakmarkt vier dagen in het teken van alles wat het goede leven te bieden heeft.

Op Smaakmarkt staat smaak centraal en wordt een moderne markt gecreëerd waar kleine ondernemers de mogelijkheid krijgen om hun producten te verkopen in een creatieve omgeving. In navolging van initiatieven als ‘De Rollende Keukens’, ‘Swan Market’ en de aloude vlooienmarkt brengt Smaakmarkt verschillende elementen samen: smaak op het gebied van eten, smaak op het gebied van vintage, smaak op het gebied van muziek en ga zo maar door. Voor jong en oud, dik of dun, arm of rijk.

Smaakmakers
Smaakmarkt biedt een uitgekristalliseerd aanbod kwaliteit producten. Van vintage kleding, kleine meubels en handgemaakte sieraden tot aan originele snuisterijen en een flinke hoeveelheid vinyl. Mode, muziek, kunst, literatuur, curiosa, one of a kind producten, handgemaakt, nieuw of tweedehands. Naast de markt biedt de organisatie vermaak voor de kinderen door middel van sport en spel. Regionale bandjes verzorgen de muzikale programmering. Daarnaast komen er tal van dj’s met de beste muziek van toen en nu. Smaakmarkt is van vele markten thuis.

Avondprogramma
Met het ondergaan van de zon transformeert Smaakmarkt zich tot een groot terras waar in goed gezelschap en met fijne muziek kan worden genoten van een uitgebreid eet assortiment. Een diverse selectie mobiele keukens serveren hun lekkerste specialiteiten. Tevens wordt er een prikkelend avondprogramma opgesteld met voor ieder wat wils. Zo komt er een openluchtcinema, zijn er iedere avond dj’s en bands en kan er stiekem ook nog een beetje worden gedanst.

Samenvattend biedt Smaakmarkt vier volle dagen vertier. Van 13.00 in de middag tot 00.00 ‘s nachts is het hier fijn voor een ieder die geïnteresseerd is in alles wat het goede leven biedt. De entree kost €1,- en is voor kinderen onder de 12 gratis. Voor info en updates mbt het programma en andere zaken kijk je op www.smkmrkt.nl of www.facebook.com/smkmrkt.

SMAAKMARKT
Datum: Hemelvaartweekend (29 mei t/m 1 juni)
Locatie: Vasim – Nijmegen
Entree: €1,- (kinderen onder de 12 gratis)
Info: www.smkmrkt.nl / www.facebook.com/smkmrkt