toffler: khalil & steven

Khalil & Steven Pieters van het Triphouse Rotterdam collectief komen vrijdag 25 juli naar TOFFLER voor een ‘all night long’ avond!

Deze artiesten en party animals pur sang kwamen elkaar tegen in het nachtleven rond de millenniumwisseling en verspreiden sindsdien hun herkenbare ‘Triphouse’ geluid als ware apostelen. Met deze opzwepende en hypnotiserende mix van deephouse, funky disco grooves, UK bass en Detroit Techno hebben ze de dansvloeren van vele clubs en festivals in hogere sferen gebracht en treden ze bijna ieder weekend op in binnen- en buitenland.

Daarnaast runnen ze Triphouse Rotterdam, een collectief met een eigen platenwinkel, label,
evenementenorganisatie en twee radioshows waarmee ze een belangrijke rol spelen in het cultiveren van de underground house cultuur in Rotterdam. Hun releases komen uit op labels als Grammafoon, Kindisch, Get Physical, Manual en Wolfskuil Ltd. Naast hun imposante lijst van festival- en cluboptredens deze zomer in landen als Nederland, Duitsland, Polen, Estland en Kroatië werken Steven en Khalil momenteel ook in de studio aan nieuw materiaal. Deze avond zal bovendien extra feestelijk worden, want Steven viert tevens zijn 31ste verjaardag!

Check hier de opname van de vorige keer dat deze heren in de Toffler speelden:

Kom vrijdag 25 juli de hele nacht lang genieten van het ‘Triphouse Rotterdam’ geluid tijdens TOFFLER PRESENTS KHALIL & STEVEN PIETERS ‘ALL NIGHT LONG’!

www.triphouserotterdam.nl
www.stevenpieters.com