sena grote prijs van rdam

Producers & Electronics acts opgelet: nog 2 weken om je in te schrijven voor de Sena Grote Prijs van Rotterdam!

De Sena Grote Prijs van Rotterdam (GPR) is dé competitie voor alle Rotterdamse Bands, Singer/Songwriters, Urban én Electronic acts. Er is van alles te winnen, gages voor de finale, prijzengeld, optredens, promotie en uitgebreid, educatief natraject.

Inschrijven
Schrijf je vóór 1 augustus in via de website met drie tracks uit je eigen repertoire, een complete biografie en een goede promotiefoto van je act. Alle genres en stijlen binnen de elektronische muziek zijn toegestaan.

En dan?
Vervolgens buigt een professionele jury zich over de inzendingen om te komen tot de finalisten in de categorie Electronics. De Electronic acts stromen namelijk vanuit de demoselectie direct door naar de finale. De finale vindt plaats als afsluiter van de Rotterdamse Popweek die van 7 tot en met 16 november plaats vindt.

De geselecteerde finalisten krijgen tijdens de finale allemaal dezelfde speciaal samengestelde samplekit. Vervolgens moeten de finalisten op basis van deze samplekit, binnen 1 uur, een nieuwe track produceren! Na dit staaltje speedproduceren worden alle tracks aan een professionele jury gepresenteerd. Deze jury benoemt een Top 5 en deze vijf beste producties worden nogmaals ten gehore gebracht, waarna de jury de winnaars bekend maakt. Een leuke en uitdagende manier om te tonen welke producer-skills je in huis hebt!

Prijzenpakket
De eerste prijswinnaar per categorie wint sowieso € 1000,-. De tweede prijswinnaar gaat naar huis met € 500,- en de publieksfavoriet met € 250,-. Ben je niet in de prijzen gevallen?
Dan ontvang je als finalist in elk geval een gage van € 250,- per solist. Naast al deze mooie geldprijzen ontvang je als eerste prijswinnaar ook nog een uitgebreid educatief natraject en veel exposure.

Doe dus mee als je met jouw act een stap voorwaarts wilt maken in je muzikale carrière en schrijf je in op: www.groteprijsvanrotterdam.nl