intro cursus ableton live

UPDATE: PLEKKEN BESCHIKBAAR >> FULL
——————
Muziek maken met je laptop; hoe doe je dat? Op veler verzoek gaan we binnenkort starten met de derde ‘Introductie Cursus Ableton Live’, momenteel misschien wel het populairste software programma voor de productie van muziek.

Gedurende acht sessies van 2,5 uur zal je vanaf de basis wegwijs gemaakt worden in het programma en de belangrijkste productietechnieken leren toe te passen. Het is de bedoeling dat je na afloop van deze cursus in staat bent om zelfstandig een volwaardige compositie te produceren.

De cursus start op maandagavond 8 september en zal acht achtereenvolgende maandagavonden tussen 19:00 en 21:30 plaats vinden op het Triphouse Rotterdam kantoor. De kosten voor deelname aan de cursus bedragen EUR 150,- per persoon. Het gebruik van eigen laptop en hoofdtelefoon is verplicht. Er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar voor deze cursus. Inschrijven kan door je gegevens (voor- en achternaam, telefoonnummer, email) te mailen naar steven@triphouserotterdam.nl. Betalen in twee termijnen is op verzoek mogelijk.

De cursus zal worden verzorgd door Randy Burnet, beter bekend onder zijn artiestennaam Fes Travanganza. Deze producer en dj volgde zijn opleiding tot Electronic Music Producer aan de SAE Instituten van Rotterdam en NYC. Daarnaast heeft hij reeds verschillende producercursussen verzorgd, onder andere voor het HipHopHuis. Tevens is hij de oprichter van Beat m Up, een organisatie die zich inzet voor producers en beatmakers in Nederland. Als soundengineer heeft hij gewerkt met verschillende artiesten zoals bijv. George Clinton en Rosie Gaynes. Zijn eigen producties zijn Bass music georiƫnteerd (Dub, Trap, Hiphop en EDM). Hij heeft producties verzorgd voor Redbull BC One en samen met Ghettoblaster Soundsystem optredens verzorgd, o.a. op Lowlands.