opening magistrat

Den Haag zit weer in de lift!

Vanaf 30 oktober opent Magistrat. De nieuwste club in het centrum van Den Haag. In het prachtige Rococo-achtige pand (1912) aan de Kettingstraat 12b, waar vroeger clubs als de Tijd en Le Paris waren gevestigd. De Kettingstraat is de laatste jaren opgepimpt tot een on-Nederlands gezellig straatje vol leuke restaurants en lunchrooms. Daar past Magistrat perfect tussen.

Met de opening van Magistrat wordt een groot gapend gat opgevuld in het Haagse uitgaansleven. Met de welverdiende kwaliteitsclub waar House en Techno liefhebbers in Den Haag naar snakken.

Het concept Magistrat

Magistrat wordt een volwassen club met een brede programmering, welke in eerste instantie start op de vrijdag en zaterdag. Magistrat zal continu vernieuwende kwaliteit bieden. Vaak ook in samenwerking met uiteenlopende organisaties en artiesten. Er staan al avonden ingepland met diverse partijen, zoals Michel de Hey, Kollektiv, Hotel Zimmerman, We are E, Maison de Fous en anderen. Alles altijd onder de paraplu van de club.

Magistrat kent twee zalen waar elke week dj’s zullen draaien. Daarnaast is er nog een kleinere chill ruimte welke o.a. dienst zal kunnen doen als cocktailbar. Alle ingrediënten zullen worden voorzien om de bezoeker in een ontspannen, creatieve sfeer te brengen. Vrijheid blijheid en openheid

De vrijdag wordt een avontuurlijker avond. De muziek die je op vrijdag mag verwachten is Deephouse, House, Breaks, Nu-Disco, Electro, Cosmic Disco, Italo en Progressive.

Zaterdag heeft een strakker omlijnd programmatisch karakter, zodat ook de (toevallige) bezoeker weet waar ze aan toe zijn. De muziek op zaterdag bestaat voornamelijk uit Deephouse, TechHouse en Techno

Het kenmerkende logo zal voor een groot deel het gevoel van de club bepalen. Er heerst een creatieve underground sfeer, welke gemoedelijk en uitnodigend is. Magistrat wordt een totaalbeleving waarin de doelgroep zelf het belangrijkste element van het succes gaat zijn. Magistrat wordt een broeinest van kwaliteitsmuziek, creativiteit en gezelligheid.

De doelgroep van Magistrat is dezelfde doelgroep die gedurende de zomer het Zwarte Pad, maar ook clubs als Toffler, Perron, Paradigm, Studio 80 en Trouw bezoekt. In Magistrat zullen alle liefhebbers van kwaliteitsmuziek hun plek kunnen vinden. Straight of gay, man en vrouw. De core doelgroep is 21 tot 29 jaar maar vanaf 18 mag iedereen naar binnen en er is geen beperking op leeftijd voor de oudere partygangers onder ons. Wel zullen we altijd de mix in leeftijd in de gaten houden en zal de open atmosfeer die Magistrat moet uitdragen streng bewaakt worden. Iedereen is welkom, mits ze in het bezit zijn van een paar echte dansvoeten.

Openings weekender

Donderdag 30 oktober – Officiële opening Magistrat

De avond waarop we de club officieel zullen dopen. Voor deze avond hebben we een line-up die een gemiddeld festival niet zou misstaan. Met headliners als Sluwe VosMan With No ShadowPrunk en Mike Ravelli een niet te missen party voor de echte liefhebber en de genodigden onder ons. Den Haag zal vanaf vandaag nooit meer hetzelfde zijn.

Kaarten zijn in de voorverkoop € 10,00

Vrijdag 31 oktober – Halloween Spacecake madness

Halloween is altijd een beetje een schimmige, rare avond waarop niets is wat het lijkt. Langzaam aan wordt Nederland steeds meer gevangen door deze avond vol gekkigheid en onverwachte gebeurtenissen. Daarom zal deze avond in Magistrat nog even in nevelen gehuld blijven maar verwacht onverwachte dj’s en geluiden, onverwachte decors en verrassingen. Laat je angst maar thuis en neem je glimmende dansschoenen mee!

Kaarten zijn in de voorverkoop € 5,00

Zaterdag 1 november – Hey! presents

Michel de Hey is één van de langst en meest succesvol draaiende Techno dj’s van Nederland. Michel geeft ruimte aan nieuw talent. In Magistrat nodigt hij niet alleen het vermaarde duo Beesmunt Soundsystem uit, maar geeft hij ook kweekvijver dj’s Murat Meijer, Chris Stussy en Fraai Lawaai de kans om een bomvolle Magistrat gek te maken.

Kaarten zijn in de voorverkoop € 7,50