contra at ferro dome

Rotterdamse clubnacht CONTRA trapt af in de Ferro Dome

CONTRA houdt op vrijdag 26 december het aller-eerste dance evenement in Ferro Dome! Deze jonge Rotterdamse techno-partij onder leiding van DJ’s Nino&Frankie vertrok in mei dit jaar uit de vaste clubs met de belofte om terug te komen op unieke locaties in de stad. Als belangrijkste ingrediënten bieden ze hun bezoekers vernieuwing en avontuur.

Na 1,5 jaar in Toffler en één jaar in Perron vertrok COИTRA definitief uit de vaste clubs op zoek naar unieke locaties in de stad. Na het industriële warenhuis Las Palmas is nu Rotterdams nieuwste locatie, de Ferro Dome, aan de beurt. CONTRA krijgt op 26 december de kans de locatie compleet in te richten voor een avond met de beste elektronische muziek en lichtinstallaties.

CONTRA staat bekend om zijn onderscheidend vermogen als het gaat om dance- events, CONTRA verbind op een bijzondere manier muziek met kunst, design en technologie. Dit zal op 26 december samen komen in de Ferro Dome, en daar hoort natuurlijk een indrukwekkende line-up bij. Tijdens de 3 year anniversary editie ontvangen we onder andere de twee Italiaanse producers Clockwork (Life & Death) en Avatism (Vakant), Boddika, Cosmin TRG, Space Dimension Controller en Trouw resident DJ Boris Werner.

Kortom; the place to be!

Tickets zijn te bestellen via de website:
www.contramusic.nl

Facebook evenement

█ Fase 1 €10 (uitverkocht)
██ Fase 2 €15 (uitverkocht)
███ Fase 3 €20 (bijna uitverkocht)
████ Fase 4 €25
█████ Deur €30

Date: 26-12-2014
Time: 22:00 – 07:00

Min. Age 18+

Contra

Line up:
► Boddika
► CW/A live (Clockwork & Avatism)
► Cosmin TRG
► Space Dimension Controller
► Boris Werner
► Florinsz Janvier & Some Chemistry
► Nino&Frankie