interview: sine

Op zaterdag 7 febuari 2015 is het debuut van SINE in WORM Rotterdam. Reden genoeg voor ons om verhaal te halen bij de drie oprichters van SINE. Sit back, relax, enjoy de eerste podcast van SINE en maak kennis met SINE door middel van geluidsgolven en het onderstaande interview gehouden met Faran Memon.

Wat is SINE?

SINE is een vibratie. Het is de vibratie van geluid, van levensenergie. Het is de vibratie die de harten van mensen openstelt voor het moment en tegelijkertijd mensen meeneemt op een avontuur naar hogere energieniveaus. Het is een house en techno feest concept, dat we gaan starten in Rotterdam.

Hoe en door wie is SINE ontstaan?

SINE is ontstaan door drie goede vrienden, Jay, Vedo en Faran die een passie hebben voor muziek, nieuwe mensen ontmoeten, elkaar helpen, inspireren en uiteraard feestjes geven. In het verleden hebben we vaker evenementen organisaties geholpen en dit keer hadden we zoiets van we gaan onze creatieve ideeën losgooien in een nieuw project.

Waarom is SINE opgestart?

De behoefte is er altijd geweest om een inspirerende plek te creëren waar open en positieve mensen kunnen samen komen. We geloven namelijk heel erg in samen doen = samen leren = samen groeien. Oftewel samen kun je veel meer bereiken. Het is dan ook onze taak om een inspirerende open en positieve sfeer te creëren, zodat je openstaat voor nieuwe vriendschappen. Je weet namelijk nooit wat voor moois uit een vriendschap kan ontstaan , een samenwerking in een bedrijfje, een relatie. Het kan allemaal, we hebben het al eerder zien gebeuren! Het heeft dus veel diepgang, maar het is ook een feest om gewoon lekker gezellig te dansen en je weer nieuwe energie te geven om de week nieuwe week te rocken!

En om zo’n sfeer al vanaf het begin van de avond te creëren, hebben we de SINE connect game bedacht. Op 07 februari krijgen de eerste 75 gasten die binnen zijn een kaartje met een nummer erop. Er zijn nog 2 andere mensen die hetzelfde nummer als jou hebben, vindt ze, connect, (lach) met ze en je krijgt alle 3 een drankje van ons bij de bar! We hebben al van super veel mensen leuke reacties hierop gehad, dat geeft een gevoel dat we goed op weg SINE!

logo-sine

Op welk gebied willen jullie SINE uitbreiden?

We hebben uiteraard grote dromen haha, denk dan aan een eigen clubhuis tot het zien van onze favoriete artiesten op de line-up. Maar we gaan het allemaal stap voor stap doen. Het moet vooral leuk en uitdagend blijven. We willen het komende jaar zien wat wel en wat niet werkt, een nog hechtere gezellige SINE familie creëren en o.a. goede en hechte relaties opbouwen met andere organisaties in Rotterdam. We geloven namelijk dat Rotterdam op een hele mooie golf aan het surfen is. De stad zal nog mooier bloeien in de komende jaren, ook voor creatieve artiesten / organisaties die vooral veel waarde willen leveren voor haar volgers. En daar willen we graag onze bijdrage aan leveren. Dat komt denk ik ook omdat organisaties die dit al veel langer doen op een gezonde open manier met elkaar omgaan. Neem als voorbeeld dat Steven van Triphouse ons ontzettend veel helpt, of ik stond laatst met Frankie van Contra te praten bij Tarot, ook een heel relaxt positieve persoon. We zijn ook heel erg dankbaar met al het support om ons heen!

Waar kunnen mensen SINE vinden?

Je vind SINE eigenlijk overal en altijd. Op het moment dat je vriendin naar je lacht, als iemand tegen je praat, de dj je favoriete track uit de speakers blaast, dan voel of hoor je de vibratie en energie van de SINE wave, haha. Maar als je het over het feestje hebt, dan kun je SINE zaterdag 07 februari vinden in WORM Rotterdam met de geweldige headliner Steven Pieters!

Welke ‘feeling’ willen jullie uitdragen met een show?

Zoals ik al eerder zei, vooral een vrije, open, positieve sfeer en inspirerende sfeer met house techno dj’s die gewoon fuckin lekkere sets neerzetten. Het is iets wat ik niet echt kan uitleggen, ik denk dat je het moet voelen.

Waarom “SINE”?

Nikola Tesla zei ooit: “If you wish to understand the Universe, think of energy, frequency and vibrations”. Die eenheden ontstaan allemaal uit geluid, een SINE wave.

Page : www.facebook.com/SineEvents
Soundcloud: www.soundcloud.com/sine-21
Event: www.facebook.com/event
Tickets: http://bit.ly/1CIlNQE

flyer-sine