rocket science at bird

Liefhebbers van diepe bassen, opgelet. Rocket Science is terug in BIRD en mobile-app Spherials trakteert op een wel heel bijzondere special guest. De nummer elf van de Resident Advisor Top 100 van 2014, eigenaar van het vooruitstrevende Numbers Label (Jamie XX, Hudson Mohawke, Rustie) en de man achter de legendarische Fabric 26 mix-cd: Jackmaster!

Van futuristische housebeats, tot magische discoclassics en wobbelende uk-dubplates: de meest uiteenlopende sounds komen in sneltreinvaart voorbij tijdens de dj-sets van de Schotse Jack Revill. De afgelopen jaren groeide Jackmaster uit tot één van ’s werelds meest invloedrijke dj’s met een trouwe schare fans van over de hele wereld. Een ware connaisseur, expert maar bovenal een onvervalste partyrocker. Natuurlijk wordt Jackmaster tijdens Rocket Science bijgestaan door onze vaste gastheren Chaiba en Kaitjilly, die zorgen voor de nodige muzikale warmte. Ready, set, take off!

When: Friday the 13th of February
Time: 23:00 CET
Location: BIRD, Raampoortstraat 26, 3032 AH Rotterdam
Entrance: gratis met Spherials*
Zonder Spherials: € 9,- (pre-sale) / € 12,- (door)
ORDER TICKETS HERE.

*Wat moet je doen om gratis toegang te krijgen tot Rocket Science x Spherials w/ Jackmaster? Download de Spherials-app op je iPhone, Android of Windows Phone. Open de app als je bij BIRD voor de deur staat en ontvang automatisch je ticket in de BIRD Spherial-chat. Let op: first-come, first-serve!

rocket science