concept56

Concept56, een unieke kans voor nieuwe creatieve talenten.

Je krijgt één opdracht: organiseer het feest van je dromen. Wat zou je doen? Deze vraag houdt een team van 5 jonge, getalenteerde creatieven 6 maanden lang bezig. Zij krijgen met Concept56 van Jägermeister de kans om hét ultieme event te organiseren. Na de eerste editie in Amsterdam strijkt deze rondreizende pop-up organisatie vanaf 24 juni neer in Rotterdam. Het team bestaat uit een Project Manager, een Copywriter, een Grafisch Designer, een Online-Marketeer en een Event Manager. Tot 29 mei aanstaande kunnen kandidaten zich aanmelden via www.concept56.nl.

Amsterdam had de eer om de aftrap te mogen doen voor Concept56. Dylan Werkman, Nol Cobben, Pieter Jansen, Ruben Leter en Twan Ronnes hebben op 30 januari met All Under One Roof een zeer geslaagd evenement neergezet. Het evenement vond plaats in Studio/K waarbij Michael Mayer, Orpheu the Wizard en visueel kunstenares Heleen Blanken de avond mochten invullen door middel van muziek, decor en visuals. Nu is het de beurt aan Rotterdam. Bekijk hier de aftermovie van de Amsterdam editie.

Aftermovie "All Under One Roof" 30.01.2015 by Concept56 x Jägermeister from Jäger Music on Vimeo.

Het Rotterdam-team start op 24 juni. Tot 18 december krijgt zij de beschikking tot een eigen kantoorruimte, fulltime begeleiding door toegewijde experts en wekelijks een dosis inspiratie van grote namen uit de creatieve industrie. Concept56 is hiermee dan ook dé perfecte voorbereiding op een carrière in de media- en evenementenindustrie.

De aanmelding voor deze once-in-a-lifetime experience kan worden ingediend van 6 t/m 31 mei.

Hierna volgt een selectieperiode om de 5 grootste talenten uit te kiezen. Deelnemers moeten tussen de 18 en 25 jaar zijn en woonachtig in of rond Rotterdam. Gedurende de zes maanden zullen de kandidaten een passend salaris ontvangen. Van de kandidaten wordt verwacht dat ze op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van muziek, cultuur en evenementen in Rotterdam.

Jägermeister en muziek
Jägermeister weet als geen ander wat de essentiële ingrediënten zijn voor het organiseren van de beste feesten en deelt deze ervaring graag met jonge talenten, zodat zij zich kunnen blijven ontplooien in de evenementenbranche. Het merk ondersteunt verder muziektalent door middel van het Jäger Music platform en Concept56 is onderdeel van deze filosofie. Onder het Jäger Music programma vallen artiesten als Dirtcaps, Cleavage en Yellow Claw. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen? Check www.concept56.nl en www.jagermusic.nl.