tegenstroom festival

UPDATE: GET YOUR TICKETS NOW

Nieuw underground festival: ‘Tegenstroom’ 22 augustus in Rotterdam

Op zaterdag 22 augustus zal Rotterdam je wederom verrassen tijdens het gloednieuwe festival genaamd: Tegenstroom.

Op het schitterende festivalterrein Lloyd Multiplein aan de Maas in Delfshaven zullen 7000 bezoekers én een bijzondere mix van muziek en cultuur samenkomen. Eindelijk is daar een festival dat zich niet bindt aan de regels en hokjes. De creatieve invulling wordt gedaan door 3 gerenommeerde Rotterdamse organisaties.

Triphouse Rotterdam
Het bekendste collectief in Rotterdam is uiteraard de meest voor de hand liggende partner voor een festival als dit. Sinds jaar en dag brengt Triphouse Rotterdam talentvolle artiesten bij elkaar en zoekt het in alle breedte de grenzen van de elektronische muziek op. Of het nu de fantastische artiesten zijn die bij de club horen, de coolste winkel van Rotterdam met een heerlijk aanbod aan vinyl, de afterparty van North Sea Jazz of cursussen Vinyl draaien, Triphouse loopt voorop!

Strobe
Techno uit Rotterdam in zijn puurste vorm! De mannen van Strobe zijn nu al een aantal jaar bezig om hun movement te infecteren in de Rotterdamse Techno scene! Inmiddels zijn hun avonden al ver buiten de grenzen van de havenstad bekend! De avonden in Perron en de Factory 010 zijn allemaal grote successen geweest en het is dus tijd voor de volgende stap. Tijd voor outdoor.. Tijd voor Tegenstroom Festival!

All eyes on:
Guido van Dieren is momenteel één van Rotterdams bekendste programmeurs en spreekt veel mensen aan met zijn verrassende en veelzijdige aanbod in BIRD. Toen hij de vraag kreeg voor een eigen area tijdens Tegenstroom was hij gelijk enthousiast. Het ene moment zal je denken dat je op North Sea Jazz staat en het andere moment krijg je hip hop of pure funk!

Tegenstroom gaat dus een dik festival worden voor iedereen die ervan houdt tegen de stroom in te gaan. Het Lloyd Multiplein wordt een paradijsje aan de Maas met o.a.:

– Dikke areas met nóg dikker geluid
– Foodtrucks
– Live art
– Chill-zone met de mogelijkheid om zelf bijvoorbeeld je gitaar mee te nemen
– Een vrijmarkt waar je jezelf voor kan inschrijven door een PB te sturen naar:

https://www.facebook.com/tegenstroomfestival

– Etc. etc.

Rond de kaartverkoop geen nonsens, voor €12,50 heb je een kaartje in de vvk inclusief:

– Fee
– Toiletten
– Ongecompliceerde festivalvreugde

De kaartverkoop start dinsdag 23 juni om 19.00 uur. Zorg wel dat je snel een kaartje hebt, want de hype gaat nu beginnen!

Tickets & info: www.tegenstroom-festival.nl