grote prijs van rotterdam

Op veler verzoek is de inschrijfperiode van de Sena Grote Prijs van Rotterdam 2015 verlengd met één week. Je kunt je dus nog t/m 9 augustus inschrijven! De Sena Grote Prijs van Rotterdam (GPR) is dé competitie voor alle Rotterdamse Bands, Singer/Songwriters, Urban en Electronic acts uit groot Rotterdam. Er is van alles te winnen: gage voor de finaleshow, maar liefst €1.000,- voor de eerste prijs winnaars in elke categorie.

Schrijf je in
Schrijf je t/m 9 augustus in via de website met drie MP3 tracks uit je eigen repertoire (oftewel geen covers), een biografie en een promofoto van je band of act.

En dan?
Vervolgens buigt een professionele jury zich over de inzendingen om te komen tot 10 geselecteerden in de categorieën Bands, Singer/Songwriter en Urban die doorgaan naar de halve finales. Hier worden de vijf meest overtuigende acts per categorie geselecteerd voor de grote live-finale op basis van het optreden en het gesprek met de jury. De Electronic acts stromen vanuit de demoselectie direct door naar de finale. Hier zullen zij in één uur een nieuwe track produceren op basis van een samplekit van de organisatie.

De finale vindt plaats in de Rotterdamse Popweek die van 6 tot en met 15 november plaatsvindt.

Prijzen
De eerste prijswinnaar per categorie wint € 1.000,-. Naast al deze mooie geldprijzen ontvang je als eerste prijswinnaar ook nog een educatief natraject en veel exposure!
De tweede prijswinnaar gaat naar huis met € 500,- en de publieksfavoriet met € 250,-. Val je net buiten de prijzen? Dan ontvang je als finalist in elk geval een gage voor je optreden!

Voor inschrijven en meer info ga je naar de website.