introductie cursus: vinyl

Speciaal voor alle aspirant DJ’s die graag de basistechnieken van het draaien met vinyl uitgelegd willen krijgen en de DJ’s met wat meer ervaring die hun technieken willen bijschaven, organiseert de Triphouse Rotterdam Academy deze serie cursusavonden. Zowel interessant voor de beginner als voor de DJ die al ervaring heeft met draaitafels, Traktor en/of CD spelers. In een klein groepje worden alle functies van een Technics draaitafel en DJ mixer onder de loep genomen en de basistechnieken van het mixen stap voor stap besproken. Alle deelnemers krijgen ruimschoots de gelegenheid om onder begeleiding samen te oefenen op een DJ set en elkaar tips te geven. Kortom een leuke en leerzame avond met als doel jou op weg te helpen als platendraaier. Na afloop drinken we samen een drankje.

De kosten voor deelname bedragen 15 euro per persoon. Je kunt je inschrijven door je contactgegevens (naam, tel nr) te mailen naar: ‘steven@triphouserotterdam.nl’.

LET OP: Triphouse Rotterdam is verhuisd naar een nieuwe locatie! Het adres van de nieuwe winkel is Willem Ruyslaan 26a, Rotterdam Kralingen (vlakbij The Student Hotel, 5 minuten lopen vanaf Metro station Gerdesiaweg)

FB EVENT