elements beach closing

Zaterdag 19 september slaat Elements Beach de handen ineen met het Triphouse Rotterdam collectief voor de feestelijke afsluiting van het zomerseizoen! Voordat de herfst zijn intrede doet gaan wij nog een keer samen dansen en genieten van de zonsondergang bij de leukste strandtent van ‘s Gravenzande. De volgende artiesten zullen de muziek verzorgen (afrobeat, disco, funk, deephouse, soulful grooves):

Steven Pieters (Triphouse Rotterdam)
Khalil (Triphouse Rotterdam)
Housekell (Triphouse Rotterdam, Borg Ltd) Reykjavik – Iceland
Moody Mehran (Triphouse Rotterdam)
Thelonious (All Eyes On, Bird)
Eduarth (Steelo)

Klik hier voor het Facebook event

Je mag bij aankomst zelf bepalen hoeveel entree je betaalt voor dit feest! De helft van de deur opbrengsten zullen worden gedoneerd aan Stichting ‘De Liedjesfabriek’. De kracht van muziek kan een waardevolle bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van kinderen. En dat is precies wat de Liedjesfabriek doet. Door muziekactiviteiten aan te bieden aan kinderen die in minder prettige omstandigheden verkeren, bieden zij niet alleen een plezierige tijdsbesteding. Ze geven het kind een mogelijkheid zich te uiten in tekst, geluid en beeld. Check voor meer info over de Liedjesfabriek deze link: http://www.liedjesfabriek.nl/

OV: Als u vanaf station Hoek van Holland haven komt, moet u bus 35 richting Den Haag Leyenburg via ‘s-Gravenzande pakken en uitstappen bij halte ‘s-Gravenzande, Vlugtenburg. Vanaf daar is het nog ongeveer tien minuten lopen naar Elements Beach Club.

Kom je met de auto? Er zijn genoeg parkeerplaatsen op de bijgelegen parkeerplaats. Het kost slechts €2,- om daar uw auto de hele dag te parkeren.

Busvervoer:
Pendelbus Station Hoek van Holland Haven – Er zal een pendelbus rijden tussen Elements en het treinstation, bel aub 10 minuten voor aankomst naar 0621496531. Kosten bedragen 2 euro per persoon (enkele rit).

http://www.elementsbeach.nl/