aspirations goes pip

Aspirations goes, Pip Den Haag!

Na ruim 4 jaar parties in Amsterdam te hebben georganiseerd, keren wij op 12 september eenmalig terug naar onze roots; Den Haag. De PIP is al een aantal jaren bezig de Haagsche party scene te geven wat het verdiend.
Voor onze Pip Den Haag special hebben we een mooi programma samengesteld.

Het is inmiddels geen nieuws meer dat Tako Reyenga al geruime tijd één van onze favoriete dj’s van Nederlandse bodem is. Deze veteraan weet tijdens elke dj set zijn brede muzikale kennis op een manier te presenteren dat het iedere keer weer raak is. Aan zijn zijde Casper Tielrooij van het inmiddels wereldberoemde Dekmantel. De heren zullen een all night b2b set doen. De twee zijn goed bevriend, maar hebben nog niet eerder een hele avond de decks gedeeld. Een schouwspel om naar uit kijken dus.

Voor de tweede zaal hebben we onze vrienden van het Rotterdamse Triphouse uitgenodigd. Ook de mannen van Triphouse zijn goede bekenden waar we eerder geslaagde avonden met hebben georganiseerd. Frontmannen Steven Pieters & Khalil worden bijgestaan door de getalenteerde, uit het Clone Records afkomstige, D-Ribeiro.

Last but zeker not least, onze usual suspect Shadee zal zijn eerste all night set draaien in de secret room.

De driehoek Amsterdam, Rotterdam en Den Haag komen dus eenmalig samen. Niet om te knokken maar om te genieten van kwaliteit artiesten zowel jong als oud.

Casper Tielrooij & Tako – all night
Khalil & Steven Pieters
D-Ribeiro
Shadee – all night

More info:
www.aspirationsamsterdam.com
www.pipdenhaag.nl
www.soundcloud.com/aspirations

FB EVENT