triphouse rotterdam radio

Wednesday the 2nd of june will be the second edition of our brand new radio show, broadcasted live from the Red Bull Sound Gallery studio in Amsterdam! Two hours filled with the best in triphouse, hard mellow and speed-lounge. Tune in for a live stream wednesday june 2nd from 21:00hrs CET at:

http://www.djbroadcast.fm/popup.html

The show will be archived and made available as a stream on the djbroadcast.nl site
——————————————————————————

DSC02686

Introductie Radio Crews: Triphouse Rotterdam

Naam crew:

Triphouse Rotterdam

Leden:

Het is een open collectief waar veel mensen bij betrokken zijn, maar degenen die zich actief gaan bezighouden met de radio show zijn: Steven Pieters, Khalil Ryahi, Jessin Neijts, Glenn Wever, Emiel Ridderikhoff, Pablo Saitua en Arnoul de Wit.

Activiteiten crew naast radiomaken:

Triphouse Rotterdam is een collectief van creatievelingen (dj’s, producers, promotors, ontwerpers, programmeurs, kunstenaars etc) die een gezamenlijke liefde delen voor vooruitstrevende elektronische muziek en de bijbehorende cultuur en lifestyle. We runnen samen een kantoor en platenwinkel in Rotterdam west en organiseren met enige regelmaat feesten en andere activiteiten.

Hoe zit de show in elkaar?

De show neemt de luisteraar mee op een trip langs verschillende muzikale stijlen die als gemene deler een psychedelische groove, diepgang en sfeer hebben. Kortom diepe tijdloze, muzikale composities waarvan je hoort dat de maker er veel liefde, energie en aandacht voor detail in heeft gestoken. Daarnaast willen we ook aandacht vestigen op nieuwe en vergeten artiesten die volgens ons gehoord moeten worden.

Wat maakt radio maken zo leuk?

Radio is een uitstekend medium om onze muziek te delen met een breder publiek. Omdat de traditionele radio een uitstervend fenomeen is en wij verwachten dat internet radio in de toekomst een veel grotere rol gaat spelen, denken wij dat dit een perfect moment is om daar op in te spelen. Tijdens een radioshow kan je muziek laten horen die misschien minder tot zijn recht komt tijdens een club avond, maar des te beter in de huiskamer of onderweg op je mp3 speler. Daarnaast hopen we via deze weg in contact te komen met gelijkgestemde mensen die dezelfde passie hebben. Het is natuurlijk ook gewoon super gezellig om zo’n avond met z’n allen in die studio te chillen!

Wanneer is jullie volgende show?

Woensdag 12 Mei van 21:00 – 23:00 zal de eerste uitzending plaats vinden.

www.triphouserotterdam.nl
www.soundcloud.com/triphouserotterdam
http://www.facebook.com/group.php?gid=261947902332&ref=ts