sena grote prijs rdam

De Sena Grote Prijs van Rotterdam 2016

Alle bands, urban artiesten, producers en singer/songwriters uit Stadsregio Rotterdam kunnen zich nog tot 1 augustus inschrijven voor de Sena Grote Prijs van Rotterdam 2016, de jaarlijkse muziekwedstrijd van de Popunie.

De Sena Grote Prijs van Rotterdam is de enige Rotterdamse muziekwedstrijd met vier categorieën: Urban, Bands, Electronics en Singer/songwriter en heeft een omvangrijk prijzenpakket te bieden.

In elke categorie worden er geldprijzen en masterclasses uitgereikt aan de 1 e (€1.000,-) en 2 e prijswinnaar en aan de publieksfavoriet. De geldprijzen en de gages van de finalisten worden mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Sena. De finale zal plaatsvinden op zondag 20 november 2016.

Het doel van de Popunie is om met deze wedstrijd een aantal gemotiveerde, hard werkende Rotterdamse artiesten en bands een eind verder op weg te helpen; al vóórdat de finale wordt bereikt, krijgen alle geselecteerde acts tijdens de Halve Finale coaching op het gebied van promotie en presentatie en een professionele fotoshoot.

Deelnemen?

Je kunt nog tot 1 augustus je act inschrijven via www.groteprijsvanrotterdam.nl. Uit de inschrijvingen worden per categorie 10 acts geselecteerd voor de Halve Finale. Op de website is uiteraard meer informatie te vinden over het traject.

De Sena Grote Prijs van Rotterdam wordt gefinancierd door Gemeente Rotterdam, Sena en Van Capelle Stichting