pakhuis

Na het ongelofelijke succes van Brandend Pakhuis Festival in juli, dat alle records brak door in de voorverkoop geheel uit te verkopen, is het nu tijd voor meer! Op 2 oktober wordt er getrakteerd op maar liefst 40 dj’s, verdeeld over 5 area’s en vele extra’s. Pakhuis zal gehouden worden op het Westelijk Handelsterrein, een fantastische locatie die zeker weer een extra dimensie aan het feest zal geven.

Het Brandend Pakhuis Festival was het eerste festival dat werd gehouden op het Westelijk Handelsterrein. De avond was er één die door vele nog lang herinnerd zal worden. Het terrein zelf staat onder Rotterdammers bekend als een van de mooiste plekjes van de stad. Mede hierdoor was het een unieke combinatie,zowel voor Rotterdam als Nederland. Dit keer zal Pakhuis hier nog een schepje bovenop doen. Meer dan acht organisaties slaan de handen ineen om een brede line-up neer te zetten. Hierbij is een greep gedaan uit de beste geluiden die op dit moment in de dance scene klinken. Kortom, er is voor ieder wat wils!

Pakhuis zal het Westelijk Handelsterrein omtoveren tot 1500m2 dansvloer, verdeeld over vijf area’s, met maar liefst 40 nationale en internationale dj’s. Van 18:00 uur tot 21:00 uur is er de gelegenheid om samen met de crew, artiesten en genodigden te genieten van een diner verzorgd door Eethiek (www.eethiek.nl). Dit zal volledig duurzaam en biologisch worden bereid. All you can eat, voor maar 5 euro. Aanrader!!

Zoals genoemd hebben voor deze editie een flink aantal organisaties de hosting en programmering van de zalen op zich genomen. Hiertoe behoren onder andere Triphouse Rotterdam, Soulrock, Strange Fruit, Count Your Days, Expectations in HiFi, Nino & Frankie (Contact), Katapult (Studio80), maar ook Lilith (Naald & Draad) en het Westelijk Handelsterrein zelf. Zij overbruggen alle kloven binnen de dance scene en zullen laten zien dat Rotterdam bruist! In iedere zaal zullen de bezoekers worden overspoeld door een internationale dj, aangevuld met een selectie talent dat wij binnen onze eigen grenzen hebben lopen.
Pakhuis staat niet voor slappe aftreksels, maar gaat voor het echte werk waar deze organisaties al jaren garant voor staan.

Zo staan onder andere de talentvolle locals Darko Esser, William Kouam Djoko, Steven Pieters, The Heykids, Nino & Frankie, Kadir Pelit en de heren Thelonious & Lucky Dubz hun opwachting te maken.
Maar, alsof dit nog niet genoeg is zullen zij worden ondersteund door een rits interessante buitenlanders: nd_baumecker (Berghain, Panorama Bar, Ostgut Ton, Berlin), Roland Appel (Sonar Kollektiv, Berlin), Tom Ellis (Trimsound, UK), Good Guy Mikesh & Filburt (Mirau, Liebe*Detail, DE) en Lefto (BE).

Check voor meer info op www.PKHS.nl

Triphouse Rotterdam area:

ND Baumecker (Berghain, Panorama Bar, Ostgut Ton, Berlin)
Tom Ellis (Trimsound, UK)
Taras van de Voorde
Steven Pieters
Khalil
Brent Roozendaal
Glenn Wever
Hugo Toscano

Nino & Frankie invite Katapult:

Good Guy Mikesh & Filburt (Mirau, Liebe*Detail, DE)
Nino & Frankie (Contact)
The Heykids (Katapult, Studio80)
Thomas Right

Lilith presents area:

Darko Esser
William Kouam Djoko
Boris Ross
Lilith (Naald&Draad)
Maralina
Taylan Alan
Dominggos
Efdé
Mirella Kroes

Strange Fruit area:

Lefto (BE)
Moovmnt
Mike Special
Lucky Dubz
Thelonious
Th’Aquisition

Count Your Days area:

Roland Appel (Sonar Kollektiv, Berlin)
Kadir Pelit
Hilbert Stoon
Ludwig Von
L’Ebelle