kunstenaars gezocht

Dit is een open oproep aan alle (jonge) kunstenaars die op zoek zijn naar expositie ruimte!

De Triphouse Rotterdam Shop/Hangout/Playground begint vorm te krijgen, met een interieur van karton ontworpen en gemaakt door Ayla en Marcha van de Willem de Kooning Academie, goedgevulde platenbakken en koelkast hopen wij eind november een breed publiek te mogen verwelkomen voor een full color vijfdimensionaal zintuigelijk orgasme. Naast het bieden van een podium voor de discjockeys en producers die zich richten op de Triphouse sound, zal de shop ook mogelijkheid bieden aan (jonge) kunstenaars en vormgevers om hun werk te delen met een groter publiek in een unieke omgeving.

Triphouse Rotterdam heeft Dennis de Bel, een alledaags kunstenaar met een niet zo alledaags oeuvre, gevraagd om het tentoonstellings programma samen te stellen. Om de rol van multidisciplinaire ontmoetingsplaats te realiseren zijn wij dan ook op zoek naar serieuze ‘makers’ die hun werk willen tonen en/of verkopen (zonder commissie, alle opbrengsten gaan direct naar de kunstenaar). Elke maand zal er een opening plaatsvinden ter introductie van een nieuwe expositie, we denken niet in hokjes dus dit kan variĆ«ren van video kunst tot fotografie, 2d en 3d print, schilderijen, internet en media kunst, tekeningen en zelfs experimentele dans of performance.

Voel jij je aangetrokken tot de filosofie van het collectief en zoek jij een stimulerende omgeving om je werk te tonen of tot uiting te laten komen, stuur dan je portfolio op (link naar je website!) naar het onderstaande mail adres! Wil je een afspraak maken om de ruimte te bezichtigen neem dan gerust contact op met: dennis@triphouserotterdam.nl


Enkele werken van curator Dennis de Bel