academy

Triphouse Rotterdam Academy
De Triphouse Rotterdam Academy is opgezet in samenwerking met Soundkings, Beat M Up en Rotterdam Mastering. Vanuit onze platenwinkel en kantoorruimte op de Willem Ruyslaan (Rotterdam Kralingen, 3 minuten lopen vanaf metrostation Gerdesiaweg) verzorgen wij diverse cursussen en masterclasses die zich richten op muziekproductie en dj’en. De cursussen worden gegeven door ervaren docenten die hun strepen ruimschoots verdiend hebben in de muziekindustrie. Het doel is om jullie te helpen je creatieve ideeën om te zetten naar tastbare resultaten en op deze manier je muzikale carrière verder te ontwikkelen. In een ontspannen en informele setting werk je in groepen van maximaal 10 personen aan het bouwen van je eigen tracks. De tarieven die wij hanteren liggen lager dan vergelijkbare cursussen, dit doen wij omdat we het belangrijk vinden dat het voor iedereen toegankelijk is. Wij hebben geen klaslokaal met I-Macs of een inpandige studioruimte, tijdens de cursussen maak je gebruik van je eigen laptop en koptelefoon. Op deze manier leer je werken met de spullen die je ook thuis gebruikt en kan je hier maximaal rendement uit halen. Aan de kwaliteit van de cursussen worden echter geen concessies gedaan, we zorgen ervoor dat je na afloop het betreffende programma beheerst en in staat bent een volwaardige track te produceren.

Ableton Live 9 cursussen
De Ableton Live cursussen zijn zo opgebouwd dat je als beginner kunt starten met de Basic cursus en vanuit daar kunt doorstromen naar Intermediate en Advanced. Voor degenen die al ervaring hebben met het programma is het mogelijk om in te stromen bij de Intermediate of Advanced groep afhankelijk van je eigen niveau. Degenen die zich inschrijven voor de complete cursus (Basic, Intermediate en Advanced) ontvangen 10% korting op het totaal bedrag.

Inschrijven en informatie
Wil jij je inschrijven of meer informatie ontvangen? Mail dan aub naar steven@triphouserotterdam.nl en vergeet niet om duidelijk je volledige naam, telefoonnummer en de cursus die je wilt volgen te vermelden in het mailtje.

Check hier wanneer de volgende lichting cursussen starten (bij voldoende inschrijvingen, minimaal 6)

*) Betalen in twee termijnen is op verzoek mogelijk. Bij het volgen van alledrie de cursussen ontvang je 10% korting op het totale inschrijfgeld